Food products as sources of protein and amino acids—The case of Poland H Górska-Warsewicz, W Laskowski, O Kulykovets, A Kudlińska-Chylak, ... Nutrients 10 (12), 1977, 2018 | 148 | 2018 |
Meat, meat products and seafood as sources of energy and nutrients in the average polish diet W Laskowski, H Górska-Warsewicz, O Kulykovets Nutrients 10 (10), 1412, 2018 | 55 | 2018 |
Hotel brand loyalty—A systematic literature review H Górska-Warsewicz, O Kulykovets Sustainability 12 (12), 4810, 2020 | 33 | 2020 |
Product placement as an effective tool for the brand positioning H Górska-Warsewicz, O Kulykovets Brand Management: Advancing Insights on 21, 2017 | 13 | 2017 |
Food products as sources of protein and amino acids—the case of Poland. Nutrients 10: 1977 H Górska-Warsewicz, W Laskowski, O Kulykovets, A Kudlińska-Chylak, ... | 7 | 2018 |
Factors influencing the choice and quality assessment of hotel facilities in Poland I Ozimek, J Szlachciuk, O Kulykovets, N Przeździecka-Czyżewska Folia Oeconomica Stetinensia 17 (1), 170-181, 2017 | 7 | 2017 |
The Shopping Behavior of International Students in Poland during COVID-19 Pandemic J Szlachciuk, O Kulykovets, M Dębski, A Krawczyk, H Górska-Warsewicz International Journal of Environmental Research and Public Health 19 (18), 11311, 2022 | 5 | 2022 |
How has the COVID-19 pandemic influenced the tourism behaviour of international students in Poland? J Szlachciuk, O Kulykovets, M Dębski, A Krawczyk, H Górska-Warsewicz Sustainability 14 (14), 8480, 2022 | 5 | 2022 |
Zarządzanie finansami przedsiębiorstw hotelarskich i gastronomicznych H Górska-Warsewicz, A Bobola, J Gębski, I Kowalczuk, A Maciąg, ... Wydawnictwo SGGW, 2017 | 2 | 2017 |
Postrzeganie marek własnych sieci hurtowej Makro Cash&Carry przez odbiorców profesjonalnych z sektora usług gastronomicznych M Czeczotko, O Kulykovets, A Kudlińska-Chylak, H Górska-Warsewicz Handel Wewnętrzny, 265-274, 2017 | 2 | 2017 |
Theme parks in Europe and Poland in the tourists perception. Z Tchorek, O Kulykovets, H Górska-Warsewicz | 2 | 2016 |
Konkurencyjność regionów turystycznych M Dębski Wydawnictwo Społecznej Akademii Nauk, 2014 | 2 | 2014 |
Postrzeganie jakości usług hotelarskich przez konsumentów I Ozimek, J Szlachciuk, A Bobola, O Kulykovets, M Salińska Przedsiębiorczość i Zarządzanie 19 (9), 41-55, 2018 | 1 | 2018 |
Współczesne narzędzia promocji turystyki uzdrowiskowej O KULYKOVETS, M CZECZOTKO, A KUDLIŃSKA-CHYLAK, ... Zeszyty Naukowe. Turystyka i Rekreacja, 19-43, 2018 | 1 | 2018 |
Product Placement as an Effective Tool for the Brand Positioning O Kulykovets, H Gorska-Warsewicz Chapters, 2017 | 1 | 2017 |
Przedsiębiorczość w zakładach gastronomicznych z perspektywy konsumenta A Kudlińska-Chylak, O Kulykovets, H Górska-Warsewicz Przedsiębiorczość i Zarządzanie 17 (7, cz. 2 Zarządzanie małym i średnim …, 2016 | 1 | 2016 |
Tematyczne parki rozrywki w Europie i Polsce w percepcji turystów Z Tchorek, O Kulykovets, H Górska-Warsewicz Ekonomiczne Problemy Turystyki 34, 285-295, 2016 | 1 | 2016 |
Zachowania konsumenckie w zakresie zakupów grupowych O Kulykovets, A Kudlinska-Chylak, H Górska-Warsewicz Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu 18 (5), 2016 | 1 | 2016 |
Postrzeganie nieprawidłowości na rynku żywności przez młodych konsumentów J Szlachciuk, O Kulykovets, N Przezdziecka-Czyżewska Zeszyty Naukowe Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego. Ekonomika i …, 2016 | 1 | 2016 |
Franchising i leasing jako alternatywne źródła finansowania i rozwoju międzynarodowych systemów hotelowych w kontekście ekspansji regionalnej H Górska-Warsewicz, T Mikulska, O Kulykovets W M. Dębski, Zarządzanie w regionie turystycznym. ŁódźWarszawa: Wydawnictwo …, 2015 | 1 | 2015 |