Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 681 | 563 |
h-indeks | 15 | 12 |
i10-indeks | 18 | 14 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko8 artykułów
2 artykuły
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Angela AgostianoUniversità di BariZweryfikowany adres z uniba.it
- Francesco MilanoCNR Istituto di scienze delle produzioni alimentariZweryfikowany adres z cnr.it
- Roberto ComparelliIstitituto per i Processi Chimico-Fisici - Consiglio nazionale delle Ricerche (CNR-IPCF)Zweryfikowany adres z ba.ipcf.cnr.it
- Livia GIOTTAResearcher of Physical Chemistry, DISTEBA, University of Salento, Lecce, ItalyZweryfikowany adres z unisalento.it
- Elvira De GiglioRicercatore di Chimica Analitica, Università di BariZweryfikowany adres z uniba.it
- Marinella StriccoliCNR-IPCF BariZweryfikowany adres z ba.ipcf.cnr.it
- Anna Maria MaurelliUniversity of Bari Aldo MoroZweryfikowany adres z uniba.it
- Andrea FalquiUniversità di MilanoZweryfikowany adres z unimi.it
- Ludovico ValliProfessor of Physical Chemistry - Università del Salento - DISTEBAZweryfikowany adres z unile.it
- M. Lucia CurriUniversity of Bari, CNR ItalyZweryfikowany adres z uniba.it
- Roberto MarottaElectron Microscopy Laboratory, Nanochemistry Department of the Italian Institute of Technology (IITZweryfikowany adres z iit.it
- Elisabetta FanizzaDipartimento di Chimica, Università degli Studi di Bari/ CNR-IPCF BariZweryfikowany adres z uniba.it