Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 17533 | 7628 |
h-indeks | 66 | 42 |
i10-indeks | 179 | 124 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko34 artykuły
3 artykuły
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Renger WitkampProfessor of Nutritional BiologyZweryfikowany adres z wur.nl
- Lynn FrewerProfessor of Food and SocietyZweryfikowany adres z newcastle.ac.uk
- Marco GaspariFull professor of Analytical Chemistry, Magna Graecia University of CatanzaroZweryfikowany adres z unicz.it
- Jeroen van ArkelAeres University of Applied SciencesZweryfikowany adres z aeres.nl
- Bart A. SmitFerMentor, NIZO food research and SmaakParkZweryfikowany adres z FerMentor.nl
- Frank HoeberichtsProduct manager at Eurofins AgroZweryfikowany adres z eurofins.com
- Lennart KleinjansWageningen UniversityZweryfikowany adres z wur.nl
- Pieter de WaardZweryfikowany adres z wur.nl
- MJM (René) SmuldersPlant Breeding, Wageningen University & ResearchZweryfikowany adres z wur.nl
- Li XingDepartment of Mathematics and Statistics, University of SaskatchewanZweryfikowany adres z math.usask.ca
- Gerco den HartogNational Institute for Public Health and the Environment (RIVM)Zweryfikowany adres z rivm.nl