Obserwuj
Grażyna Krasnowska
Grażyna Krasnowska
Wrocław University of Environmental and Life Sciences
Zweryfikowany adres z upwr.edu.pl
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
Effect of walnut green husk addition on some quality properties of cooked sausages
AM Salejda, U Janiewicz, M Korzeniowska, J Kolniak-Ostek, ...
LWT-Food Science and Technology 65, 751-757, 2016
762016
Suplementy diety a bezpieczeństwo konsumenta
G Krasnowska, T Sikora
Żywność Nauka Technologia Jakość 18 (4), 2011
602011
Ocena wiedzy konsumentów na temat znakowania żywności
G Krasnowska, AM Salejda
Żywność Nauka Technologia Jakość 18 (1), 2011
502011
Effect of Cornelian Cherry (Cornus mas L.) Juice on Selected Quality Properties of Beef Burgers
AM Salejda, AZ Kucharska, G Krasnowska
Journal of food quality 2018, 2018
212018
Effect of tara (Caesalpinia spinosa) pod powder on the oxidation and colour stability of pork meat batter during chilled storage
M Skowyra, U Janiewicz, AM Salejda, G Krasnowska, MP Almajano
Food technology and biotechnology 53 (4), 419, 2015
212015
An attempt to compare the quality of chicken eggs from cage system and ecological production.
T Trziszka, Z Dobrzańki, M Oziembłowski, A Jarmoluk, G Krasnowska
162004
The effect of sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) berries on some quality characteristics of cooked pork sausages
AM Salejda, U Tril, G Krasnowska
Int. J. Nutr. Food Eng 8, 604-607, 2014
152014
Próba wykorzystania przeciwutleniających właściwości ekstraktu zielonej herbaty w produkcji modelowych przetworów mięsnych
AM Salejda, G Krasnowska, U Tril
Żywność Nauka Technologia Jakość 18 (5), 2011
142011
Czynniki wplywajace na wybor mlecznych napojow fermentowanych przez studentow Wroclawia
G Krasnowska, A Salejda
Żywność Nauka Technologia Jakość 15 (3), 33-46, 2008
142008
Ocena wybranych wyróżników jakości oraz analiza spożycia ekologicznych przetworów mięsnych
AM Salejda, G Krasnowska
Nauka Przyroda Technologie 8 (1), # 7, 2014
102014
Ocena wybranych wyróżników jakości oraz analiza spożycia ekologicznych przetworów mięsnych
AM Salejda, G Krasnowska
Nauka Przyroda Technologie 8 (1), # 7, 2014
102014
Zapewnienie bezpieczenstwa zdrowotnego w obrocie tuszami zwierzat lownych
A Ziembinska, G Krasnowska
Żywność Nauka Technologia Jakość 14 (1), 16-25, 2007
102007
Preliminary physico-chemical and histological characteristics of beef gullet meat tissue
I Gorska, T Szmańko, G Krasnowska
Food chemistry 27 (2), 131-140, 1988
101988
Effect of Ilex x meserveae aqueous extract on the quality of dry-aged beef
AM Salejda, A Szmaja, Ł Bobak, A Zwyrzykowska-Wodzińska, A Fudali, ...
Journal of Food Quality 2021, 1-6, 2021
92021
Konsument na rynku żywności–jego wiedza i zachowania
AM Salejda, G Krasnowska, K Buska
Żywność dla świadomego konsumenta, 15, 2016
92016
Attempt to utilize antioxidant properties of green tea extract in the production of model meat products
AM Salejda, G Krasnowska, U Tril
ZYWNOSC-NAUKA TECHNOLOGIA JAKOSC 18 (5), 107-118, 2011
92011
The Influence of Viburnum opulus Fruits Addition on Some Quality Properties of Homogenized Meat Products
M Mazur, AM Salejda, KM Pilarska, G Krasnowska, ...
Applied Sciences 11 (7), 3141, 2021
72021
Effects on quality properties of pork sausages enriched with sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.)
AM Salejda, A Nawirska-Olszańska, U Janiewicz, G Krasnowska
Journal of Food Quality 2017, 2017
72017
Wybrane cechy jakosciowe tluszczu pochodzacego z tusz tucznikow roznych grup genetycznych
G Krasnowska, A Salejda
Żywność Nauka Technologia Jakość 15 (2), 95-105, 2008
72008
Microbiological safety and organoleptic quality of homogenized sausages manufactured with commercial functional additives
A Fudali, I Chełmecka, AM Salejda, G Krasnowska
Applied Sciences 11 (24), 11662, 2021
62021
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–20