Effect of walnut green husk addition on some quality properties of cooked sausages AM Salejda, U Janiewicz, M Korzeniowska, J Kolniak-Ostek, ... LWT-Food Science and Technology 65, 751-757, 2016 | 76 | 2016 |
Suplementy diety a bezpieczeństwo konsumenta G Krasnowska, T Sikora Żywność Nauka Technologia Jakość 18 (4), 2011 | 60 | 2011 |
Ocena wiedzy konsumentów na temat znakowania żywności G Krasnowska, AM Salejda Żywność Nauka Technologia Jakość 18 (1), 2011 | 50 | 2011 |
Effect of Cornelian Cherry (Cornus mas L.) Juice on Selected Quality Properties of Beef Burgers AM Salejda, AZ Kucharska, G Krasnowska Journal of food quality 2018, 2018 | 21 | 2018 |
Effect of tara (Caesalpinia spinosa) pod powder on the oxidation and colour stability of pork meat batter during chilled storage M Skowyra, U Janiewicz, AM Salejda, G Krasnowska, MP Almajano Food technology and biotechnology 53 (4), 419, 2015 | 21 | 2015 |
An attempt to compare the quality of chicken eggs from cage system and ecological production. T Trziszka, Z Dobrzańki, M Oziembłowski, A Jarmoluk, G Krasnowska | 16 | 2004 |
The effect of sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) berries on some quality characteristics of cooked pork sausages AM Salejda, U Tril, G Krasnowska Int. J. Nutr. Food Eng 8, 604-607, 2014 | 15 | 2014 |
Próba wykorzystania przeciwutleniających właściwości ekstraktu zielonej herbaty w produkcji modelowych przetworów mięsnych AM Salejda, G Krasnowska, U Tril Żywność Nauka Technologia Jakość 18 (5), 2011 | 14 | 2011 |
Czynniki wplywajace na wybor mlecznych napojow fermentowanych przez studentow Wroclawia G Krasnowska, A Salejda Żywność Nauka Technologia Jakość 15 (3), 33-46, 2008 | 14 | 2008 |
Ocena wybranych wyróżników jakości oraz analiza spożycia ekologicznych przetworów mięsnych AM Salejda, G Krasnowska Nauka Przyroda Technologie 8 (1), # 7, 2014 | 10 | 2014 |
Ocena wybranych wyróżników jakości oraz analiza spożycia ekologicznych przetworów mięsnych AM Salejda, G Krasnowska Nauka Przyroda Technologie 8 (1), # 7, 2014 | 10 | 2014 |
Zapewnienie bezpieczenstwa zdrowotnego w obrocie tuszami zwierzat lownych A Ziembinska, G Krasnowska Żywność Nauka Technologia Jakość 14 (1), 16-25, 2007 | 10 | 2007 |
Preliminary physico-chemical and histological characteristics of beef gullet meat tissue I Gorska, T Szmańko, G Krasnowska Food chemistry 27 (2), 131-140, 1988 | 10 | 1988 |
Effect of Ilex x meserveae aqueous extract on the quality of dry-aged beef AM Salejda, A Szmaja, Ł Bobak, A Zwyrzykowska-Wodzińska, A Fudali, ... Journal of Food Quality 2021, 1-6, 2021 | 9 | 2021 |
Konsument na rynku żywności–jego wiedza i zachowania AM Salejda, G Krasnowska, K Buska Żywność dla świadomego konsumenta, 15, 2016 | 9 | 2016 |
Attempt to utilize antioxidant properties of green tea extract in the production of model meat products AM Salejda, G Krasnowska, U Tril ZYWNOSC-NAUKA TECHNOLOGIA JAKOSC 18 (5), 107-118, 2011 | 9 | 2011 |
The Influence of Viburnum opulus Fruits Addition on Some Quality Properties of Homogenized Meat Products M Mazur, AM Salejda, KM Pilarska, G Krasnowska, ... Applied Sciences 11 (7), 3141, 2021 | 7 | 2021 |
Effects on quality properties of pork sausages enriched with sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) AM Salejda, A Nawirska-Olszańska, U Janiewicz, G Krasnowska Journal of Food Quality 2017, 2017 | 7 | 2017 |
Wybrane cechy jakosciowe tluszczu pochodzacego z tusz tucznikow roznych grup genetycznych G Krasnowska, A Salejda Żywność Nauka Technologia Jakość 15 (2), 95-105, 2008 | 7 | 2008 |
Microbiological safety and organoleptic quality of homogenized sausages manufactured with commercial functional additives A Fudali, I Chełmecka, AM Salejda, G Krasnowska Applied Sciences 11 (24), 11662, 2021 | 6 | 2021 |