Follow
Grażyna Krasnowska
Grażyna Krasnowska
Wrocław University of Environmental and Life Sciences
Verified email at upwr.edu.pl
Title
Cited by
Cited by
Year
Effect of walnut green husk addition on some quality properties of cooked sausages
AM Salejda, U Janiewicz, M Korzeniowska, J Kolniak-Ostek, ...
LWT-Food Science and Technology 65, 751-757, 2016
762016
Suplementy diety a bezpieczeństwo konsumenta
G Krasnowska, T Sikora
Żywność Nauka Technologia Jakość 18 (4), 2011
602011
Ocena wiedzy konsumentów na temat znakowania żywności
G Krasnowska, AM Salejda
Żywność Nauka Technologia Jakość 18 (1), 2011
502011
Effect of Cornelian Cherry (Cornus mas L.) Juice on Selected Quality Properties of Beef Burgers
AM Salejda, AZ Kucharska, G Krasnowska
Journal of food quality 2018, 2018
212018
Effect of tara (Caesalpinia spinosa) pod powder on the oxidation and colour stability of pork meat batter during chilled storage
M Skowyra, U Janiewicz, AM Salejda, G Krasnowska, MP Almajano
Food technology and biotechnology 53 (4), 419, 2015
212015
An attempt to compare the quality of chicken eggs from cage system and ecological production.
T Trziszka, Z Dobrzańki, M Oziembłowski, A Jarmoluk, G Krasnowska
162004
The effect of sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) berries on some quality characteristics of cooked pork sausages
AM Salejda, U Tril, G Krasnowska
Int. J. Nutr. Food Eng 8, 604-607, 2014
152014
Próba wykorzystania przeciwutleniających właściwości ekstraktu zielonej herbaty w produkcji modelowych przetworów mięsnych
AM Salejda, G Krasnowska, U Tril
Żywność Nauka Technologia Jakość 18 (5), 2011
142011
Czynniki wplywajace na wybor mlecznych napojow fermentowanych przez studentow Wroclawia
G Krasnowska, A Salejda
Żywność Nauka Technologia Jakość 15 (3), 33-46, 2008
142008
Ocena wybranych wyróżników jakości oraz analiza spożycia ekologicznych przetworów mięsnych
AM Salejda, G Krasnowska
Nauka Przyroda Technologie 8 (1), # 7, 2014
102014
Ocena wybranych wyróżników jakości oraz analiza spożycia ekologicznych przetworów mięsnych
AM Salejda, G Krasnowska
Nauka Przyroda Technologie 8 (1), # 7, 2014
102014
Zapewnienie bezpieczenstwa zdrowotnego w obrocie tuszami zwierzat lownych
A Ziembinska, G Krasnowska
Żywność Nauka Technologia Jakość 14 (1), 16-25, 2007
102007
Preliminary physico-chemical and histological characteristics of beef gullet meat tissue
I Gorska, T Szmańko, G Krasnowska
Food chemistry 27 (2), 131-140, 1988
101988
Effect of Ilex x meserveae aqueous extract on the quality of dry-aged beef
AM Salejda, A Szmaja, Ł Bobak, A Zwyrzykowska-Wodzińska, A Fudali, ...
Journal of Food Quality 2021, 1-6, 2021
92021
Konsument na rynku żywności–jego wiedza i zachowania
AM Salejda, G Krasnowska, K Buska
Żywność dla świadomego konsumenta, 15, 2016
92016
Attempt to utilize antioxidant properties of green tea extract in the production of model meat products
AM Salejda, G Krasnowska, U Tril
ZYWNOSC-NAUKA TECHNOLOGIA JAKOSC 18 (5), 107-118, 2011
92011
The Influence of Viburnum opulus Fruits Addition on Some Quality Properties of Homogenized Meat Products
M Mazur, AM Salejda, KM Pilarska, G Krasnowska, ...
Applied Sciences 11 (7), 3141, 2021
72021
Effects on quality properties of pork sausages enriched with sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.)
AM Salejda, A Nawirska-Olszańska, U Janiewicz, G Krasnowska
Journal of Food Quality 2017, 2017
72017
Wybrane cechy jakosciowe tluszczu pochodzacego z tusz tucznikow roznych grup genetycznych
G Krasnowska, A Salejda
Żywność Nauka Technologia Jakość 15 (2), 95-105, 2008
72008
Microbiological safety and organoleptic quality of homogenized sausages manufactured with commercial functional additives
A Fudali, I Chełmecka, AM Salejda, G Krasnowska
Applied Sciences 11 (24), 11662, 2021
62021
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20