Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 15188 | 5270 |
h-indeks | 64 | 38 |
i10-indeks | 199 | 128 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko23 artykuły
12 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Carmen I. MoraruCornell UniversityZweryfikowany adres z cornell.edu
- Rohollah SadeghiFood ChemistZweryfikowany adres z simplot.com
- Mukund V. KarweRutgers UniversityZweryfikowany adres z rutgers.edu
- Arun Bhunia, Professor of Food Microb...Purdue UniversityZweryfikowany adres z purdue.edu
- Ali Akbar Moosavi-MovahediUniversity of TehranZweryfikowany adres z ut.ac.ir
- Chi-Tang HoDistinguished Professor of Food Science, Rutgers UniversityZweryfikowany adres z sebs.rutgers.edu
- Austin HsiaoUniversity of Illinois, Urbana-ChampaignZweryfikowany adres z illinois.edu
- Yrjö H. RoosUniversity College CorkZweryfikowany adres z ucc.ie
- sebnem tavmanProfessor of Food Engineering, Ege UniversityZweryfikowany adres z ege.edu.tr
- Kiran VyakaranamNestleZweryfikowany adres z rd.nestle.com
- Bharani K. AshokanFirmenichZweryfikowany adres z firmenich.com
- Fausto CisnerosUniversidad Nacional Agraria - La MolinaZweryfikowany adres z lamolina.edu.pe
- Jianjun ChengChair Professor of Materials Science and Engineering, Westlake UniversityZweryfikowany adres z westlake.edu.cn
- Boris VeytsmanAffiliate Professor, George Mason UniversityZweryfikowany adres z gmu.edu
- Alberto CuitinoDistinguished Professor and Dean, Rutgers UniversityZweryfikowany adres z rutgers.edu
- Qingrong HuangRutgers University
- Osvaldo CampanellaDepartment of Food Science and Technology. The Ohio State UniversityZweryfikowany adres z osu.edu
Obserwuj