The role of hydrocolloids in mechanical properties of fresh foams based on egg white proteins D Żmudziński, P Ptaszek, J Kruk, K Kaczmarczyk, W Rożnowski, W Berski, ... Journal of Food Engineering 121, 128-134, 2014 | 59 | 2014 |
The analysis of the influence of xanthan gum and apple pectins on egg white protein foams using the large amplitude oscillatory shear method P Ptaszek, M Kabziński, A Ptaszek, K Kaczmarczyk, J Kruk, A Bieńczak Food Hydrocolloids 54, 293-301, 2016 | 46 | 2016 |
The effect of pectins and xanthan gum on physicochemical properties of egg white protein foams P Ptaszek, M Kabziński, J Kruk, K Kaczmarczyk, D Żmudziński, ... Journal of food engineering 144, 129-137, 2015 | 35 | 2015 |
The Physical and Linear Viscoelastic Properties of Fresh Wet Foams Based on Egg White Proteins and Selected Hydrocolloids P Ptaszek, D Żmudziński, J Kruk, K Kaczmarczyk, W Rożnowski, W Berski Food Biophysics, 1-12, 2013 | 16 | 2013 |
The effect of temperature on the colligative properties of food-grade konjac gum in water solutions J Kruk, K Kaczmarczyk, A Ptaszek, U Goik, P Ptaszek Carbohydrate Polymers 174, 456-463, 2017 | 15 | 2017 |
Technological aspects of xanthan gum and gum Arabic presence in chicken egg albumin wet foams: Application of nonlinear rheology and nonparametric statistics J Kruk, P Ptaszek, K Kaczmarczyk Food Hydrocolloids 117, 106683, 2021 | 9 | 2021 |
The impact of addition of xanthan gum and guar gum on rheological properties of foams produced by continuous method M Kabziński, K Neupauer, M Nowak, J Kruk, K Kaczmarczyk Polimery 64 (7-8), 538-541, 2019 | 9 | 2019 |
Processes of Cyclodextrins grafting on cotton S Bednarz, M Lukasiewicz, W Mazela, M Pajda, FS Kowalski Stanislaw, ... 11th International Electronic Conference on Synthetic Organic Chemistry …, 2007 | 4 | 2007 |
Influence of starch acetylation on selected rheological properties of pastes D Żmudziński, A Ptaszek, M Grzesik, J Kruk, K Kaczmarczyk, ... Starch‐Stärke 66 (3-4), 303-315, 2014 | 3 | 2014 |
Plantago Ovata Husk: An Investigation of Raw Aqueous Extracts. Osmotic, Hydrodynamic and Complex Rheological Characterisation K Kaczmarczyk, J Kruk, P Ptaszek, A Ptaszek Molecules 28 (4), 1660, 2023 | 2 | 2023 |
Pressure Drop Method as a Useful Tool for Detecting Rheological Properties of Non-Newtonian Fluids During Flow PPAP Kacper Kaczmarczyk, Joanna Kruk Applied Sciences 11 (14), https://doi.org/10.3390/app11146583, 2021 | 2* | 2021 |
Charakterystyka żeli w układzie guma konjac–guma ksantanowa z wykorzystaniem wysokoamplitudowych oscylacji ścinających (LAOS)® K Kaczmarczyk, J Kruk, P Ptaszek, M Kabziński Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego, 5-8, 2018 | 1 | 2018 |
Właściwości reologiczne pian spożywczych z dodatkiem inuliny wytwarzanych metodą półokresową i okresową® M Kabziński, J Kruk, K Kaczmarczyk, M Golonka, M Pancerz, P Ptaszek, ... Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego, 57-59, 2018 | | 2018 |
Właściwości reologiczne pian spożywczych z dodatkiem wybranych hydrokoloidów spożywczych otrzymanych metodą ciągłą® M Kabziński, K Neupauer, M Nowak, J Kruk, K Kaczmarczyk Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego, 54-57, 2018 | | 2018 |
Śledzenie procesu żelowania z wykorzystaniem techniki dynamicznego rozpraszania światła laserowego (DLS)® J Kruk, M Pancerz, K Kaczmarczyk, A Ptaszek, M Kabziński Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego, 2018 | | 2018 |