Obserwuj
Kacper Kaczmarczyk
Kacper Kaczmarczyk
Agriculture University in Krakow, Faculty of Food Technology, Department of Engineering and
Zweryfikowany adres z urk.edu.pl
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
The role of hydrocolloids in mechanical properties of fresh foams based on egg white proteins
D Żmudziński, P Ptaszek, J Kruk, K Kaczmarczyk, W Rożnowski, W Berski, ...
Journal of Food Engineering 121, 128-134, 2014
592014
The analysis of the influence of xanthan gum and apple pectins on egg white protein foams using the large amplitude oscillatory shear method
P Ptaszek, M Kabziński, A Ptaszek, K Kaczmarczyk, J Kruk, A Bieńczak
Food Hydrocolloids 54, 293-301, 2016
462016
The effect of pectins and xanthan gum on physicochemical properties of egg white protein foams
P Ptaszek, M Kabziński, J Kruk, K Kaczmarczyk, D Żmudziński, ...
Journal of food engineering 144, 129-137, 2015
352015
The Physical and Linear Viscoelastic Properties of Fresh Wet Foams Based on Egg White Proteins and Selected Hydrocolloids
P Ptaszek, D Żmudziński, J Kruk, K Kaczmarczyk, W Rożnowski, W Berski
Food Biophysics, 1-12, 2013
162013
The effect of temperature on the colligative properties of food-grade konjac gum in water solutions
J Kruk, K Kaczmarczyk, A Ptaszek, U Goik, P Ptaszek
Carbohydrate Polymers 174, 456-463, 2017
152017
Technological aspects of xanthan gum and gum Arabic presence in chicken egg albumin wet foams: Application of nonlinear rheology and nonparametric statistics
J Kruk, P Ptaszek, K Kaczmarczyk
Food Hydrocolloids 117, 106683, 2021
92021
The impact of addition of xanthan gum and guar gum on rheological properties of foams produced by continuous method
M Kabziński, K Neupauer, M Nowak, J Kruk, K Kaczmarczyk
Polimery 64 (7-8), 538-541, 2019
92019
Processes of Cyclodextrins grafting on cotton
S Bednarz, M Lukasiewicz, W Mazela, M Pajda, FS Kowalski Stanislaw, ...
11th International Electronic Conference on Synthetic Organic Chemistry …, 2007
42007
Influence of starch acetylation on selected rheological properties of pastes
D Żmudziński, A Ptaszek, M Grzesik, J Kruk, K Kaczmarczyk, ...
Starch‐Stärke 66 (3-4), 303-315, 2014
32014
Plantago Ovata Husk: An Investigation of Raw Aqueous Extracts. Osmotic, Hydrodynamic and Complex Rheological Characterisation
K Kaczmarczyk, J Kruk, P Ptaszek, A Ptaszek
Molecules 28 (4), 1660, 2023
22023
Pressure Drop Method as a Useful Tool for Detecting Rheological Properties of Non-Newtonian Fluids During Flow
PPAP Kacper Kaczmarczyk, Joanna Kruk
Applied Sciences 11 (14), https://doi.org/10.3390/app11146583, 2021
2*2021
Charakterystyka żeli w układzie guma konjac–guma ksantanowa z wykorzystaniem wysokoamplitudowych oscylacji ścinających (LAOS)®
K Kaczmarczyk, J Kruk, P Ptaszek, M Kabziński
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego, 5-8, 2018
12018
Właściwości reologiczne pian spożywczych z dodatkiem inuliny wytwarzanych metodą półokresową i okresową®
M Kabziński, J Kruk, K Kaczmarczyk, M Golonka, M Pancerz, P Ptaszek, ...
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego, 57-59, 2018
2018
Właściwości reologiczne pian spożywczych z dodatkiem wybranych hydrokoloidów spożywczych otrzymanych metodą ciągłą®
M Kabziński, K Neupauer, M Nowak, J Kruk, K Kaczmarczyk
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego, 54-57, 2018
2018
Śledzenie procesu żelowania z wykorzystaniem techniki dynamicznego rozpraszania światła laserowego (DLS)®
J Kruk, M Pancerz, K Kaczmarczyk, A Ptaszek, M Kabziński
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego, 2018
2018
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–15