Follow
Kacper Kaczmarczyk
Kacper Kaczmarczyk
Agriculture University in Krakow, Faculty of Food Technology, Department of Engineering and
Verified email at urk.edu.pl
Title
Cited by
Cited by
Year
The role of hydrocolloids in mechanical properties of fresh foams based on egg white proteins
D Żmudziński, P Ptaszek, J Kruk, K Kaczmarczyk, W Rożnowski, W Berski, ...
Journal of Food Engineering 121, 128-134, 2014
592014
The analysis of the influence of xanthan gum and apple pectins on egg white protein foams using the large amplitude oscillatory shear method
P Ptaszek, M Kabziński, A Ptaszek, K Kaczmarczyk, J Kruk, A Bieńczak
Food Hydrocolloids 54, 293-301, 2016
462016
The effect of pectins and xanthan gum on physicochemical properties of egg white protein foams
P Ptaszek, M Kabziński, J Kruk, K Kaczmarczyk, D Żmudziński, ...
Journal of food engineering 144, 129-137, 2015
352015
The Physical and Linear Viscoelastic Properties of Fresh Wet Foams Based on Egg White Proteins and Selected Hydrocolloids
P Ptaszek, D Żmudziński, J Kruk, K Kaczmarczyk, W Rożnowski, W Berski
Food Biophysics, 1-12, 2013
162013
The effect of temperature on the colligative properties of food-grade konjac gum in water solutions
J Kruk, K Kaczmarczyk, A Ptaszek, U Goik, P Ptaszek
Carbohydrate Polymers 174, 456-463, 2017
152017
Technological aspects of xanthan gum and gum Arabic presence in chicken egg albumin wet foams: Application of nonlinear rheology and nonparametric statistics
J Kruk, P Ptaszek, K Kaczmarczyk
Food Hydrocolloids 117, 106683, 2021
92021
The impact of addition of xanthan gum and guar gum on rheological properties of foams produced by continuous method
M Kabziński, K Neupauer, M Nowak, J Kruk, K Kaczmarczyk
Polimery 64 (7-8), 538-541, 2019
92019
Processes of Cyclodextrins grafting on cotton
S Bednarz, M Lukasiewicz, W Mazela, M Pajda, FS Kowalski Stanislaw, ...
11th International Electronic Conference on Synthetic Organic Chemistry …, 2007
42007
Influence of starch acetylation on selected rheological properties of pastes
D Żmudziński, A Ptaszek, M Grzesik, J Kruk, K Kaczmarczyk, ...
Starch‐Stärke 66 (3-4), 303-315, 2014
32014
Plantago Ovata Husk: An Investigation of Raw Aqueous Extracts. Osmotic, Hydrodynamic and Complex Rheological Characterisation
K Kaczmarczyk, J Kruk, P Ptaszek, A Ptaszek
Molecules 28 (4), 1660, 2023
22023
Pressure Drop Method as a Useful Tool for Detecting Rheological Properties of Non-Newtonian Fluids During Flow
PPAP Kacper Kaczmarczyk, Joanna Kruk
Applied Sciences 11 (14), https://doi.org/10.3390/app11146583, 2021
2*2021
Charakterystyka żeli w układzie guma konjac–guma ksantanowa z wykorzystaniem wysokoamplitudowych oscylacji ścinających (LAOS)®
K Kaczmarczyk, J Kruk, P Ptaszek, M Kabziński
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego, 5-8, 2018
12018
Właściwości reologiczne pian spożywczych z dodatkiem inuliny wytwarzanych metodą półokresową i okresową®
M Kabziński, J Kruk, K Kaczmarczyk, M Golonka, M Pancerz, P Ptaszek, ...
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego, 57-59, 2018
2018
Właściwości reologiczne pian spożywczych z dodatkiem wybranych hydrokoloidów spożywczych otrzymanych metodą ciągłą®
M Kabziński, K Neupauer, M Nowak, J Kruk, K Kaczmarczyk
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego, 54-57, 2018
2018
Śledzenie procesu żelowania z wykorzystaniem techniki dynamicznego rozpraszania światła laserowego (DLS)®
J Kruk, M Pancerz, K Kaczmarczyk, A Ptaszek, M Kabziński
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego, 2018
2018
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–15