Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 2810 | 2806 |
h-indeks | 31 | 31 |
i10-indeks | 49 | 49 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko0 artykułów
14 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Jong-Whan RhimDepartment of Food Engineering and Bionanocomposite Research Institute, Mokpo National UniversityZweryfikowany adres z mokpo.ac.kr
- Seid Mahdi JafariProfessor, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural ResourcesZweryfikowany adres z gau.ac.ir
- Dr. Swarup RoyAssistant Professor, Lovely Professional University, Postdoc Kyung Hee University, Inha UniversityZweryfikowany adres z lpu.co.in
- Elham AssadpourGorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran, www.gau.ac.irZweryfikowany adres z gau.ac.ir
- MILAD HADIDIUniversity of ViennaZweryfikowany adres z univie.ac.at
- David Julian McClementsUniversity of MassachusettsZweryfikowany adres z foodsci.umass.edu
- Asli Can Karacaİstanbul Technical UniversityZweryfikowany adres z itu.edu.tr
- Mohammad TarahiDepartment of Food Science and Technology, School of Agriculture, Shiraz UniversityZweryfikowany adres z mail.um.ac.ir
- Sara HedayatiAssistant Professor of Nutritional Sciences & Food TechnologyZweryfikowany adres z sums.ac.ir
- Dr Ajahar KhanPost-Doctoral Researcher at Department of Food and Nutrition, Kyung Hee UniversityZweryfikowany adres z khu.ac.kr
Obserwuj
Wanli Zhang
Associate Professor of Food Science, Hainan university
Zweryfikowany adres z hainanu.edu.cn