Rola i prawa pacjenta w obszarze jakości usług zdrowotnych A Maciąg, I Sakowska Studia i materiały, 50-62, 2006 | 40 | 2006 |
Price changes of dairy products in European Union A Bełdycka-Bórawska, A Bórawski, Piotr, Parzonko, T Rokicki, B Klepacki, ... Agricultural Economics (Czech Republic) 67 (DOI: 10.17221/61/2021), 373-381, 2021 | 18 | 2021 |
Rola procesów, standardów i procedur w kształtowaniu jakości świadczeń zdrowotnych A Maciąg, K Kuszewski, K Topczewska-Tylińska, J Michalak L-medica Press, Bielsko-Biała, 2007 | 12 | 2007 |
Kaizen- filozofia ciągłego udoskonalania organizacji A Maciąg Organizacja i Kierowanie 4 (118), 91-101, 2004 | 9* | 2004 |
Komunikacja interpersonalna a jakość świadczeń zdrowotnych. Istota relacji lekarz–pacjent w medycynie A Maciąg Studia i Materiały, 125-133, 2008 | 5 | 2008 |
Diagnoza wartości pracownika w kształtowaniu kultury organizacji A Maciąg Zarządzanie Zasobami Ludzkimi, 115-125, 2007 | 5 | 2007 |
Rola informacji w procesie tworzenia jakości usług medycznych A Maciąg Zdrowie i Zarządzanie 6 (6), 41-44, 2004 | 5 | 2004 |
The marketing communication innovations in relations with customers of catering enterprises – case of Poland A Tul-Krzyszczuk, J Gębski, M Jeznach, A Maciąg Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego 30 (1), 185-194, 2020 | 4 | 2020 |
Znaczenie kosztów pośrednich w leczeniu chorób przewlekłych w perspektywie społeczno-ekonomicznej A Maciąg Probl Hig Epidemiol 89, 18-20, 2008 | 4 | 2008 |
KULTUROWE UWARUNKOWANIA KOMUNIKACJI INTERPERSONALNEJ W RELACJACH LEKARZ-PACJENT. A Maciąg Studia i Materialy Polskiego Stowarzyszenia Zarzadzania Wiedza/Studies …, 2011 | 3 | 2011 |
Szacowanie kosztów leczenia ofiar wypadków drogowych w Polsce A Maciąg Badania Bezpieczeństwa Transportu- Krajowy Program Bezpieczeństwa Ruchu …, 2008 | 3 | 2008 |
Logistyka B Klepacki, J Domagała, N Drejerska, M Golonko, P Gołasa, ... CeDeWu, 2021 | 2 | 2021 |
Tipping behavior of Plish consumers - the segmentation approach I Kowalczuk, G Jerzy, A Maciąg, B Sawicka Ekonomiczne Problemy Turystyki 45 (1/2019), 53-61, 2019 | 2 | 2019 |
Zarządzanie finansami przedsiębiorstw hotelarskich i gastronomicznych H Górska-Warsewicz, A Bobola, J Gębski, I Kowalczuk, A Maciąg, ... Wydawnictwo SGGW, 2017 | 2 | 2017 |
Wpływ poziomu cen i strategii cenowych na zachowania konsumentów na rynku żywności I Kowalczuk, A Maciąg Handel Wewnętrzny, 203-215, 2017 | 2 | 2017 |
Zastosowanie finansowych modeli wielowymiarowych do oceny możliwości kontynuowania działalności na przykładzie wybranych spółek giełdowych z branży gastronomicznej i hotelarsko … A Maciąg, A Bobola Przedsiębiorczość i Zarządzanie 16 (Zeszyt 4, cz.II), 121-134, 2015 | 2 | 2015 |
Odbudowa reputacji przedsiębiorstwa gastronomicznego jako jeden z etapów likwidacji skutków kryzysu gospodarczego A Maciąg Przedsiębiorczość i Zarządzanie, Komunikacja marketingowa we współczesnych …, 2014 | 2 | 2014 |
Assessment of effectiveness of the interpersonal communication on the doctor–patient level in Poland A Maciąg International Journal of Healthcare Management 5 (2), 85-92, 2012 | 2 | 2012 |
Wpływ przemian globalizacyjnych na zdrowie społeczeństwa A Maciąg Pielęgniarstwo polskie 2 (20), 255-259, 2005 | 2 | 2005 |
Ocena i prognoza sytuacji finansowej sektora gastronomicznego w ocenie polskich przedsiębiorców oraz perspektywie rozwoju rynku A Maciąg, A Bobola, H Górska-Warsewicz, J Gębski Handel wewnętrzny 1 (372), 87-98, 2018 | 1 | 2018 |