Obserwuj
Agnieszka Maciąg
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
Rola i prawa pacjenta w obszarze jakości usług zdrowotnych
A Maciąg, I Sakowska
Studia i materiały, 50-62, 2006
402006
Price changes of dairy products in European Union
A Bełdycka-Bórawska, A Bórawski, Piotr, Parzonko, T Rokicki, B Klepacki, ...
Agricultural Economics (Czech Republic) 67 (DOI: 10.17221/61/2021), 373-381, 2021
182021
Rola procesów, standardów i procedur w kształtowaniu jakości świadczeń zdrowotnych
A Maciąg, K Kuszewski, K Topczewska-Tylińska, J Michalak
L-medica Press, Bielsko-Biała, 2007
122007
Kaizen- filozofia ciągłego udoskonalania organizacji
A Maciąg
Organizacja i Kierowanie 4 (118), 91-101, 2004
9*2004
Komunikacja interpersonalna a jakość świadczeń zdrowotnych. Istota relacji lekarz–pacjent w medycynie
A Maciąg
Studia i Materiały, 125-133, 2008
52008
Diagnoza wartości pracownika w kształtowaniu kultury organizacji
A Maciąg
Zarządzanie Zasobami Ludzkimi, 115-125, 2007
52007
Rola informacji w procesie tworzenia jakości usług medycznych
A Maciąg
Zdrowie i Zarządzanie 6 (6), 41-44, 2004
52004
The marketing communication innovations in relations with customers of catering enterprises – case of Poland
A Tul-Krzyszczuk, J Gębski, M Jeznach, A Maciąg
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego 30 (1), 185-194, 2020
42020
Znaczenie kosztów pośrednich w leczeniu chorób przewlekłych w perspektywie społeczno-ekonomicznej
A Maciąg
Probl Hig Epidemiol 89, 18-20, 2008
42008
KULTUROWE UWARUNKOWANIA KOMUNIKACJI INTERPERSONALNEJ W RELACJACH LEKARZ-PACJENT.
A Maciąg
Studia i Materialy Polskiego Stowarzyszenia Zarzadzania Wiedza/Studies …, 2011
32011
Szacowanie kosztów leczenia ofiar wypadków drogowych w Polsce
A Maciąg
Badania Bezpieczeństwa Transportu- Krajowy Program Bezpieczeństwa Ruchu …, 2008
32008
Logistyka
B Klepacki, J Domagała, N Drejerska, M Golonko, P Gołasa, ...
CeDeWu, 2021
22021
Tipping behavior of Plish consumers - the segmentation approach
I Kowalczuk, G Jerzy, A Maciąg, B Sawicka
Ekonomiczne Problemy Turystyki 45 (1/2019), 53-61, 2019
22019
Zarządzanie finansami przedsiębiorstw hotelarskich i gastronomicznych
H Górska-Warsewicz, A Bobola, J Gębski, I Kowalczuk, A Maciąg, ...
Wydawnictwo SGGW, 2017
22017
Wpływ poziomu cen i strategii cenowych na zachowania konsumentów na rynku żywności
I Kowalczuk, A Maciąg
Handel Wewnętrzny, 203-215, 2017
22017
Zastosowanie finansowych modeli wielowymiarowych do oceny możliwości kontynuowania działalności na przykładzie wybranych spółek giełdowych z branży gastronomicznej i hotelarsko …
A Maciąg, A Bobola
Przedsiębiorczość i Zarządzanie 16 (Zeszyt 4, cz.II), 121-134, 2015
22015
Odbudowa reputacji przedsiębiorstwa gastronomicznego jako jeden z etapów likwidacji skutków kryzysu gospodarczego
A Maciąg
Przedsiębiorczość i Zarządzanie, Komunikacja marketingowa we współczesnych …, 2014
22014
Assessment of effectiveness of the interpersonal communication on the doctor–patient level in Poland
A Maciąg
International Journal of Healthcare Management 5 (2), 85-92, 2012
22012
Wpływ przemian globalizacyjnych na zdrowie społeczeństwa
A Maciąg
Pielęgniarstwo polskie 2 (20), 255-259, 2005
22005
Ocena i prognoza sytuacji finansowej sektora gastronomicznego w ocenie polskich przedsiębiorców oraz perspektywie rozwoju rynku
A Maciąg, A Bobola, H Górska-Warsewicz, J Gębski
Handel wewnętrzny 1 (372), 87-98, 2018
12018
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–20