Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2018 | |
---|---|---|
Cytowania | 58936 | 26418 |
h-indeks | 131 | 84 |
i10-indeks | 385 | 319 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko108 artykułów
37 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
Juan Carlos EspínSpanish National Research Council (CSIC); Dep. Food Sci. & Technol; CEBAS-CSIC (Murcia, Spain)Zweryfikowany adres z cebas.csic.es
Antonio González-Sarrías (ORCID:000...Tenured Scientist at Food and Technology Department, CEBAS-CSICZweryfikowany adres z cebas.csic.es
Angel Gil Izquierdo Ph. D. (0000-0001...CEBAS-CSICZweryfikowany adres z cebas.csic.es
JUAN ANTONIO GIMENEZ BASTIDACEBAS-CSIC (Murcia, Spain)Zweryfikowany adres z cebas.csic.es
jose ceronMurcia UniversityZweryfikowany adres z um.es
Cristina Andres-LacuevaFull Professor (Catedr), University of BarcelonaZweryfikowany adres z ub.edu
M.N. CliffordUniversity of SurreyZweryfikowany adres z Surrey.ac.uk
Alan CrozierKing Saud University/University of GlasgowZweryfikowany adres z glasgow.ac.uk
CLEMENTE JOSE LOPEZ BOTEUniversidad Complutense de MadridZweryfikowany adres z vet.ucm.es
Diego A Moreno, Ph.D. (0000-0002-6...CEBAS-CSICZweryfikowany adres z cebas.csic.es
Soonkyu ChungUniversity of Massachusetts AmherstZweryfikowany adres z umass.edu
Andrew L. WaterhouseProfessor of Enology, University of California, DavisZweryfikowany adres z ucdavis.edu
Alyson MitchellProfessor of Food Chemistry & ToxicologyZweryfikowany adres z ucdavis.edu
Obserwuj
Francisco Tomas-Barberan
agencia estatal consejo superior de investigaciones científicas
Zweryfikowany adres z cebas.csic.es