Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 61542 | 24562 |
h-indeks | 133 | 81 |
i10-indeks | 392 | 315 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko111 artykułów
39 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Juan Carlos EspínSpanish National Research Council (CSIC); Dep. Food Sci. & Technol; CEBAS-CSIC (Murcia, Spain)Zweryfikowany adres z cebas.csic.es
- Antonio González-Sarrías (ORCID:000...Tenured Scientist at Food and Technology Department, CEBAS-CSICZweryfikowany adres z cebas.csic.es
- Angel Gil Izquierdo Ph. D. (0000-0001...CEBAS-CSICZweryfikowany adres z cebas.csic.es
- JUAN ANTONIO GIMENEZ BASTIDACEBAS-CSIC (Murcia, Spain)Zweryfikowany adres z cebas.csic.es
- jose ceronMurcia UniversityZweryfikowany adres z um.es
- Cristina Andres-LacuevaFull Professor (Catedr), University of BarcelonaZweryfikowany adres z ub.edu
- M.N. CliffordUniversity of SurreyZweryfikowany adres z Surrey.ac.uk
- Alan CrozierKing Saud University/University of GlasgowZweryfikowany adres z glasgow.ac.uk
- CLEMENTE JOSE LOPEZ BOTEUniversidad Complutense de MadridZweryfikowany adres z vet.ucm.es
- Diego A Moreno, Ph.D. (ORCID:0000-...CEBAS-CSICZweryfikowany adres z cebas.csic.es
- Soonkyu ChungUniversity of Massachusetts AmherstZweryfikowany adres z umass.edu
- Andrew L. WaterhouseProfessor Emeritus of Enology, University of California, DavisZweryfikowany adres z ucdavis.edu
- Alyson MitchellProfessor of Food Chemistry & ToxicologyZweryfikowany adres z ucdavis.edu
Obserwuj
Francisco Tomas-Barberan
agencia estatal consejo superior de investigaciones científicas
Zweryfikowany adres z cebas.csic.es