Consumer choices and habits related to coffee consumption by poles E Czarniecka-Skubina, M Pielak, P Sałek, R Korzeniowska-Ginter, ... International Journal of environmental research and Public Health 18 (8), 3948, 2021 | 65 | 2021 |
Changes in sedentary and active lifestyle, diet quality and body composition nine months after an education program in Polish students aged 11–12 years: report from the ABC of … L Wadolowska, J Hamulka, J Kowalkowska, N Ulewicz, M Hoffmann, ... Nutrients 11 (2), 331, 2019 | 55 | 2019 |
Technologia gastronomiczna E Czarniecka-Skubina, W Grzesińska, J Hamułka, D Jaworska, ... Wydawnictwo SGGW, 2016 | 17 | 2016 |
Consumer choices and habits related to tea consumption by poles E Czarniecka-Skubina, R Korzeniowska-Ginter, M Pielak, P Sałek, ... Foods 11 (18), 2873, 2022 | 8 | 2022 |
Ostatni etap łańcucha żywnościowego–przygotowanie żywności przez konsumentów w warunkach domowych E Czarniecka-Skubina, R Korzeniowska-Ginter Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, 2013 | 7 | 2013 |
Energy consumption by cooking appliances used in Polish households R Korzeniowska-Ginter IOP Conference Series: Earth and Environmental Science 214 (1), 012096, 2019 | 6 | 2019 |
Polska żywność tradycyjna i regionalna w świadomości młodych konsumentów R Korzeniowska-Ginter Inżynieria i Aparatura Chemiczna, 70-71, 2009 | 6 | 2009 |
Ocena praktyk i preferencji żywieniowych młodych piłkarzy amatorów R Korzeniowska-Ginter, T Owczarek, Ł Czarnecki Zesz Nauk Akademii Morskiej w Gdyni 88, 24-33, 2015 | 4 | 2015 |
Znajomość produktów tradycyjnych wśród mieszkańców Pomorza R Korzeniowska-Ginter Prace i Materiały Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Gdańskiego, 265-272, 2010 | 4 | 2010 |
Znajomość polskich produktów tradycyjnych i regionalnych zarejestrowanych w Unii Europejskiej R Korzeniowska-Ginter, A Karbowski, E Czarniecka-Skubina, A Platta Marketing i Rynek, 370-385, 2014 | 3 | 2014 |
Preferencje żywieniowe pacjentów z chorobami układu krążenia R KoRzeniowsKa-GinteR, W Komorowska-Szczepańska Family Medicine & Primary Care Review, 124-126, 2013 | 3 | 2013 |
Wykorzystanie kulinarne pomidorów i przetworów pomidorowych w aspekcie właściwości prozdrowotnych R Korzeniowska-Ginter, A Ocieczek, K Sarwa Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 44 (3), 2011 | 3 | 2011 |
Wpływ dodatku trehalozy na wybrane cechy jakościowe pieczywa pszennego R Korzeniowska-Ginter, A Naczk Inżynieria i Aparatura Chemiczna, 72-73, 2009 | 3 | 2009 |
Przygotowanie przetworów z warzyw jako przejaw racjonalnej konsumpcji żywności w polskich gospodarstwach domowych R Korzeniowska-Ginter Studia i Prace WNEiZ US, 257-270, 2017 | 2 | 2017 |
Influence of production method and fruit selection on the colour and taste of raspberry syrups R Korzeniowska-Ginter, A Żyłowska, T Owczarek Towaroznawcze Problemy Jakości, 59-68, 2017 | 2 | 2017 |
Przejawy nieracjonalnej konsumpcji zywnosci w polskich gospodarstwach domowych R Korzeniowska-Ginter Konsumpcja i Rozwój 17 (4), 67, 2016 | 2 | 2016 |
Przechowywanie żywności w warunkach domowych R Korzeniowska-Ginter, E Czarniecka-Skubina Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni 93, 72-80, 2016 | 2 | 2016 |
Ocena przydatności odpadów piekarskich do zintensyfikownia procesów fermentacji i denitryfikacji w komunalnej oczyszczalni ścieków A Dereszewska, R Korzeniowska-Ginter Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu 18 (4), 2016 | 2 | 2016 |
Zróżnicowanie cech sensorycznych, parametrów barwy oraz wybranych składników bioaktywnych w gotowanych brokułach R Korzeniowska-Ginter, A Wilczyńska, S Chrostowska Ekologia i Technika 23 (6), 331--335, 2015 | 2 | 2015 |
Wykorzystanie kuchni mikrofalowych w gospodarstwach domowych R Korzeniowska-Ginter, K Tkacz Inżynieria i aparatura chemiczna, 2015 | 2 | 2015 |