Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 424 | 408 |
h-indeks | 13 | 13 |
i10-indeks | 17 | 17 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko12 artykułów
3 artykuły
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Joao A. P. CoutinhoFull Professor, CICECO, Chemistry Department, University of AveiroZweryfikowany adres z ua.pt
- Marcos Rogerio MafraUniversidade Federal do ParanáZweryfikowany adres z ufpr.br
- Luciana Igarashi MafraUniversidade Federal do ParanáZweryfikowany adres z ufpr.br
- Fabiane Oliveira FariasUniversidade Federal do ParanáZweryfikowany adres z ufpr.br
- André M. da Costa LopesPhD in Sustainable ChemistryZweryfikowany adres z ua.pt
- Mariana Conceição da CostaProfessora, Faculdade de Engenharia Química - UNICAMPZweryfikowany adres z feq.unicamp.br
- Roberta CerianiEngenharia Química - UNICAMP Zweryfikowany adres z feq.unicamp.br
- Fernanda Paludetto PelaquimPost-Doctoral Reseacher, Universidade de CampinasZweryfikowany adres z dac.unicamp.br
- Antonio J. A. MeirellesProfessor of Food Engineering, UNICAMPZweryfikowany adres z fea.unicamp.br
- Guilherme José MaximoProfessor Doutor, Faculdade de Engenharia de Alimentos, Universidade Estadual de CampinasZweryfikowany adres z unicamp.br
- Luis Alberto Follegatti RomeroProfessor da Escola Politécnica da USPZweryfikowany adres z usp.br
Obserwuj
Filipe Hobi Bordon Sosa
Pesquisador na Universidade de Aveiro
Zweryfikowany adres z ua.pt - Strona główna