Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 887 | 454 |
h-indeks | 18 | 12 |
i10-indeks | 24 | 15 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko16 artykułów
3 artykuły
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- MP PortilloCatedrática de Nutrición y Bromatología. Universidad del País VascoZweryfikowany adres z ehu.eus
- Alfredo FernandezUPV/EHU; CIBERobnZweryfikowany adres z ehu.eus
- Bittor RodriguezProfesor Titular de UniversidadZweryfikowany adres z ehu.eus
- Diego RadaProfessor of Preventive medicine and Public HealthZweryfikowany adres z ehu.es
- CARLA FERRERIConsiglio Nazionale delle RicercheZweryfikowany adres z isof.cnr.it
- Jean-Francois LandrierResearch DirectorZweryfikowany adres z univ-amu.fr
- jean charles martinMetabolomics and lipidomics biologist, INRAE, MarseilleZweryfikowany adres z univ-amu.fr
- Sandra RainieriScientific Officer, Food Ingredients and Packaging Unit, EFSAZweryfikowany adres z efsa.europa.eu
- Miguel Angel PardoPrincipal resercherZweryfikowany adres z azti.es
- ANNA SANSONEConsiglio Nazionale delle RicercheZweryfikowany adres z isof.cnr.it
- Fermin I. Milagro (ORCID: 0000-0002-...Dept. Nutrition, Food Sciences and Physiology; Center for Nutrition Research; University of NavarraZweryfikowany adres z unav.es