Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 31542 | 16256 |
h-indeks | 91 | 64 |
i10-indeks | 352 | 310 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko8 artykułów
13 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- David Julian McClementsUniversity of MassachusettsZweryfikowany adres z foodsci.umass.edu
- Benjamin ZeebLebensmittelphysik und Fleischwissenschaft, Universität HohenheimZweryfikowany adres z uni-hohenheim.de
- P. Michael DavidsonUniversity of TennesseeZweryfikowany adres z utk.edu
- Barry D. Bruce, PhDProfessor of BCMB and Microbiology, University of Tennessee at KnoxvilleZweryfikowany adres z utk.edu
- Lutz GrossmannDept. Food Science, University of Massachusetts AmherstZweryfikowany adres z umass.edu
- Myriam LoefflerKU LeuvenZweryfikowany adres z kuleuven.be
- Svetlana (Lana) ZivanovicInnovoProZweryfikowany adres z InnovoPro.com
- Tarek S AwadUniversity of TorontoZweryfikowany adres z utoronto.ca
- Mickael LaguerreSenior Research Investigator, Naturex, Science and TechnologyZweryfikowany adres z givaudan.com
- Ines KutzliETH ZürichZweryfikowany adres z hest.ethz.ch
- T. Matthew TaylorDepartment of Animal Science, Texas A&M UniversityZweryfikowany adres z tamu.edu
- Corinna DawidTechnical University of MunichZweryfikowany adres z tum.de
- Jonas HilbigUniversität HohenheimZweryfikowany adres z uni-hohenheim.de
- Theo RallaDSM Nutritional ProductsZweryfikowany adres z dsm.com
- İbrahim Gülserenİstanbul Sabahattin Zaim UniversityZweryfikowany adres z izu.edu.tr
- Sarisa SuriyarakDepartment of Food Technology, Chulalongkorn UniversityZweryfikowany adres z chula.ac.th
- Beraat ÖzçelikIstanbul Technical UniversityZweryfikowany adres z itu.edu.tr
- Alejandro G. MarangoniUniversity of GuelphZweryfikowany adres z uoguelph.ca
- Gustavo Barbosa-CanovasWashington State UniversityZweryfikowany adres z wsu.edu
- John CouplandProfessor of Food Science, The Pennsylvania State UniversityZweryfikowany adres z psu.edu