Follow
Maciej Oziemblowski
Maciej Oziemblowski
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Verified email at upwr.edu.pl
Title
Cited by
Cited by
Year
Colour, phenolic content and antioxidant capacity of some fruits dehydrated by a combination of different methods
CH Chong, CL Law, A Figiel, A Wojdyło, M Oziembłowski
Food chemistry 141 (4), 3889-3896, 2013
2012013
Effect of pulsed electric field treatment on shelf life and nutritional value of apple juice
K Dziadek, A Kopeć, T Dróżdż, P Kiełbasa, M Ostafin, K Bulski, ...
Journal of food science and technology 56, 1184-1191, 2019
832019
Comparison of old cherry cultivars grown in Czech Republic by chemical composition and bioactive compounds
A Nawirska-Olszańska, J Kolniak-Ostek, M Oziembłowski, A Ticha, ...
Food Chemistry 228, 136-142, 2017
492017
Effect of film-forming alginate/chitosan polyelectrolyte complex on the storage quality of pork
D Kulig, A Zimoch-Korzycka, Ż Król, M Oziembłowski, A Jarmoluk
Molecules 22 (1), 98, 2017
412017
Rheological, Chemical and Physical Characteristics of Golden Berry (Physalis peruviana L.) after Convective and Microwave Drying
A Nawirska-Olszańska, B Stępień, A Biesiada, J Kolniak-Ostek, ...
Foods 6 (8), 60, 2017
352017
Effect of vacuum impregnation with apple-pear juice on content of bioactive compounds and antioxidant activity of dried chokeberry fruit
A Nawirska-Olszańska, M Pasławska, B Stępień, M Oziembłowski, K Sala, ...
Foods 9 (1), 108, 2020
282020
Pulsed electric fields (PEF) as an unconventional method of food preservation.
M Oziemblowski, W Kopeć
252005
Effect of pulsed electric field (PEF) on Escherichia coli within the liquid whole egg
A Malicki, M Oziembłowski, J Molenda, T Trziszka, S Brużewicz
Bull. Vet. Inst. Pulawy 48 (4), 371-373, 2004
252004
Ultra słaba luminescencja (USL) jako potencjalna metoda oceny jakości żywności tradycyjnej
M Oziembłowski, M Dróżdż, P Kiełbasa, T Dróżdż, A Gąsiorski, P Nawara, ...
Przegląd Elektrotechniczny 93 (12), 131-135, 2017
222017
Influence of the season of the year on some technological parameters and ultrastructure of PSE, normal and DFD chicken breast muscles
T Lesiow, T Sazmanko, M Korzeniowska, L Bobak, M Oziemblowski
Proceedings XIX. European Symposium on the Quality of Poultry Meat, 21-25, 2009
222009
Sensory quality and selected physicochemical properties of processed meat products produced in different plants
T Szmańko, M Oziembłowski, E Dworecka, D Dobrowolska
Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 5 (2), 93-105, 2006
212006
Functional Properties of Fruits of Common Medlar (Mespilus germanica L.) Extract
AK Żołnierczyk, S Ciałek, M Styczyńska, M Oziembłowski
Applied Sciences 11 (16), 7528, 2021
182021
Characteristics of photovoltaic power unit under variable metheorological conditions
K Nęcka, S Lis, T Dróżdż, M Oziembłowski, P Kiełbasa, M Tomasik, ...
Przegląd Elektrotechniczny 92 (12), 2016
162016
An attempt to compare the quality of chicken eggs from cage system and ecological production.
T Trziszka, Z Dobrzańki, M Oziembłowski, A Jarmoluk, G Krasnowska
162004
Impact of pulsed electric field on the quality of unpasteurized beer
M Oziembłowski, M Dróżdż, P Kiełbasa, T Dróżdż, M Gliniak, P Nawara, ...
2017 Progress in Applied Electrical Engineering (PAEE), 1-4, 2017
152017
Oddziaływanie Pulsacyjnych Pól Elektrycznych (PEF) na mikroorganizmy w kontekście technologii żywności
M Oziembłowski, T Dróżdż, P Wrona
Przegląd Elektrotechniczny 12 (89), 222-225, 2013
132013
Incidence of PSE and DFD in chicken broiler breast muscles 24 h pm Proceedings of XVIII European Symposium on the Quality of Poultry Meat and XII European Symposium on the …
T Lesiow, M Oziemblowski, S Szkudlarek
Prague, Czech Republic, 265-266, 2007
132007
Selected Properties of Juices from Black Chokeberry (Aronia melanocarpa L.) Fruits Preserved Using the PEF Method
M Oziembłowski, M Trenka, M Czaplicka, D Maksimowski, ...
Applied Sciences 12 (14), 7008, 2022
122022
Pulsed Electric Fields (PEF) treatment on microorganisms in the context of food technology
M Oziembłowski, T Dróżdż, P Wrona
Przegląd Elektrotechniczny 89 (12), 222-225, 2013
122013
Coffee roasting and extraction as a factor in cold brew coffee quality
D Maksimowski, N Pachura, M Oziembłowski, A Nawirska-Olszańska, ...
Applied Sciences 12 (5), 2582, 2022
102022
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20