Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 7696 | 2729 |
h-indeks | 48 | 25 |
i10-indeks | 102 | 57 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko4 artykuły
1 artykuł
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Marilyn RaynerDepartment of Food Technology, Engineering, and Nutrition, Lund University, SwedenZweryfikowany adres z food.lth.se
- Malin Sjoo (former M Karlsson)Lund University, Sweden and Speximo ABZweryfikowany adres z food.lth.se
- Marie PaulssonProfessor in Dairy Technology, Lund University, SwedenZweryfikowany adres z food.lth.se
- Federico Gomez GalindoLund UniversityZweryfikowany adres z food.lth.se
- Ali MarefatiMcCormick & CompanyZweryfikowany adres z mccormick.com
- Björn BergenståhlProfessor in Food Technology, Lund UniversityZweryfikowany adres z food.lth.se
- Franco PedreschiProfessor od Chemical and Bioprocesess Engineering, Pontificia Universidad Catolica de ChileZweryfikowany adres z ing.puc.cl
- Marie WahlgrenProfessor i Läkemedelsteknologi Department of Food Technology, Engineering and NutritionZweryfikowany adres z food.lth.se
- ton van vlietZweryfikowany adres z kpnplanet.nl
- Nikolaos MavroudisSenior Lecturer and Programme Leader In Food ScienceZweryfikowany adres z northumbria.ac.uk
- Prof.Branko BugarskiUNIVERSITY OF BELGRADEZweryfikowany adres z tmf.bg.ac.rs
- P T VernierCenter for Bioelectrics, Old Dominion UniversityZweryfikowany adres z odu.edu
- Sune SvanbergLund UniversityZweryfikowany adres z fysik.lth.se
- Karl-Erik ArzenLund UniversityZweryfikowany adres z control.lth.se
- Allan G. RasmussonLund University