Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 5750 | 5109 |
h-indeks | 44 | 41 |
i10-indeks | 118 | 114 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko52 artykuły
19 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Ilija DjekicFull Professor at Faculty of Agriculture - University of BelgradeZweryfikowany adres z agrif.bg.ac.rs
- Jose Manuel Lorenzo RodriguezCentro Tecnologico de la CarneZweryfikowany adres z ceteca.net
- Jelena MiocinovicAssistant Professor, Faculty of Agriculture, University of BelgradeZweryfikowany adres z agrif.bg.ac.rs
- Bartosz G. SołowiejUniversity of Life Sciences in LublinZweryfikowany adres z up.lublin.pl
- Ruben Domínguez-ValenciaCentro Tecnolóxico da CarneZweryfikowany adres z ceteca.net
- Vesna Z. DjordjevicInstitut za higijenu i tehnologiju mesaZweryfikowany adres z inmes.rs
- Nino TerjungDeutsches Institut für Lebensmitteltechnik e.V.Zweryfikowany adres z dil-ev.de
- Paulo Cezar Bastianello CampagnolProfessor da Universidade Federal de Santa MariaZweryfikowany adres z ufsm.br
- Volker HeinzDILZweryfikowany adres z dil-ev.de
- Mohammed GagaouaPh.D, Meat Scientist at PEGASE, INRAE, FranceZweryfikowany adres z inrae.fr
- marco iammarinoIstituto Zooprofilattico della Puglia e della basilicataZweryfikowany adres z izspb.it
- Sun Weizheng (孙为正)Professor, South China University of TechnologyZweryfikowany adres z scut.edu.cn
- Monika GibisUniversity of Hohenheim, Institute of Food Science and BiotechnologyZweryfikowany adres z uni-hohenheim.de
- Fidel ToldraInstituto de Agroquimica y Tecnologia de Alimentos CSICZweryfikowany adres z iata.csic.es
- Daniel Franco RuizInvestigador Centro Tecnologico de la CarneZweryfikowany adres z ceteca.net
Obserwuj
Igor Tomasevic
University of Belgrade, German Institute of Food Technologies (DIL),
Zweryfikowany adres z dil-ev.de - Strona główna