Obserwuj
sylwia łaba
sylwia łaba
Dr inż. Instytut Ochrony Środowiska-Państwowy Instytut Badawczy
Zweryfikowany adres z ios.edu.pl
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
Food loss and waste in meat sector—why the consumption stage generates the most losses?
M Karwowska, S Łaba, K Szczepański
Sustainability 13 (11), 6227, 2021
712021
How to prevent bread losses in the baking and confectionery industry?—measurement, causes, management and prevention
E Goryńska-Goldmann, M Gazdecki, K Rejman, J Kobus-Cisowska, ...
Agriculture 11 (1), 19, 2020
38*2020
Próba oszacowania strat i marnotrawstwa żywności w Polsce
S Łaba, R Łaba, K Szczepański, B Bilska, M Tomaszewska, ...
Przemysł Spożywczy 74, 2020
29*2020
Magnitude, causes and scope for reducing food losses in the baking and confectionery industry—a multi-method approach
E Goryńska-Goldmann, M Gazdecki, K Rejman, S Łaba, ...
Agriculture 11 (10), 936, 2021
282021
The effects of selected stabilizers addition on physical properties and changes in crystal structure of whey ice cream
A Kamińska-Dwórznicka, S Łaba, E Jakubczyk
LWT 154, 112841, 2022
212022
Characteristics of Instrumental Methods to Describe and Assess the Recrystallization Process in Ice Cream Systems
KS Anna Kamińska-Dwórznicka, Ewa Gondek, Sylwia Łaba, Ewa Jakubczyk
Foods 8 (4), 117, 2019
212019
Food losses in consumer cereal production in Poland in the context of food security and environmental impact
S Łaba, G Cacak-Pietrzak, R Łaba, A Sułek, K Szczepański
Agriculture 12 (5), 665, 2022
202022
Environmental aspects of food wastage in trade–a case study
B Bilska, M Tomaszewska, D Kołożyn-Krajewska, K Szczepański, R Łaba, ...
Environmental Protection and Natural Resources 31 (2), 24-34, 2020
182020
The impact of ι‐and κ‐carrageenan addition on freezing process and ice crystals structure of strawberry sorbet frozen by various methods
A Kamińska‐Dwórznicka, A Janczewska‐Dupczyk, A Kot, S Łaba, ...
Journal of food science 85 (1), 50-56, 2020
182020
Regulation of the food waste measuring in the EU in the light of the need of counteracting the food wastage
Sylwia Łaba, Mikołaj Niedek, Krystian Szczepański, Robert Łaba, Anna ...
Environmental Protection and Natural Resources / Ochrona Środowiska i …, 2019
15*2019
Straty i marnotrawstwo żywności w Polsce: skala i przyczyny problemu: monografia
S Łaba, IO Środowiska, D Wydawnictw
Wydawnictwo IOŚ-PIB, 2020
14*2020
Możliwości zagospodarowywania wytłoków i innych odpadów przemysłu owocowo-warzywnego
J Cybulska, A Zdunek, I Sitkiewicz, S Galus, E Janiszewska, S Laba, ...
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny 9 (57), 2013
132013
Proekologiczne działania w zakresie zagospodarowania odpadów w przemyśle owocowo-warzywnym
S Łaba
Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu 5 (14), 2012
92012
Szczepa nski, K
M Karwowska, S Łaba
Food loss and waste in meat sector—Why the consumption stage generates the …, 2021
82021
Losses and waste in meat supply chain, and the needs of product management and market communication
K Krajewski, M Świątkowska, S Łaba, K Szczepański
Proceedings of the SUM2018/4th Symposium on Urban Mining and Circular …, 2018
72018
Food loss and waste in meat sector—Why the consumption stage generates the most losses? Sustainability, 13 (11), 6227
M Karwowska, S Łaba, K Szczepański
52021
How to prevent bread losses in the baking and confectionery industry? Measurement, causes, management and prevention
GG Elżbieta, M Gazdecki, K Rejman, J Kobus-Cisowska, S Łaba, R Łaba
Agriculture 11 (1), 19, 2021
52021
Sytuacja strategiczna sektora owczarskiego w Polsce-uwarunkowania hodowlane, rynkowe i ekonomiczne
R Niznikowski, T Rokicki, K Laba S. Krajewski
Przegląd Hodowlany 85 (4), 2017
52017
Definiowanie strat i marnotrawstwa żywości
M Niedek, S Łaba, A Kamińska-Dwórznicka, K Krajewski, K Szczepański
Żywność: nauka-technologia-jakość, 5-16, 2019
42019
Marka jako czynnik konkurencyjności na rynku produktów mleczarskich
S Łaba
Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu 10 (4 …, 2008
42008
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–20