Follow
Magdalena Zalewska
Magdalena Zalewska
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Katedra Techniki i Projektowania Żywności
Verified email at sggw.pl
Title
Cited by
Cited by
Year
Analysis of relationship between basic composition, pH, and physical properties of selected bovine muscles
J Wyrwisz, A Półtorak, M Zalewska, R Zaremba, A Wierzbicka
Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy 56 (3), 403-409, 2012
352012
The impact of heat treatment methods on the physical properties and cooking yield of selected muscles from Limousine breed cattle.
J Wyrwisz, A Półtorak, E Poławska, M Pierzchała, A Jóźwik, M Zalewska, ...
322012
Physicochemical properties of white button mushrooms (Agaricus bisporus) as affected by coating
M Zalewska, M Marcinkowska‐Lesiak, A Onopiuk
Journal of Food Processing and Preservation 42 (2), e13419, 2018
292018
Correlation between instrumental texture and colour quality attributes with sensory analysis of selected cheeses as affected by fat contents
A Półtorak, J Wyrwisz, M Moczkowska, M Marcinkowska‐Lesiak, ...
International Journal of Food Science & Technology 50 (4), 999-1008, 2015
252015
Modified atmosphere packaging for extending the shelf life of fresh Agaricus bisporus
M Zalewska, M Marcinkowska‐Lesiak, A Onopiuk, A Stelmasiak, ...
Journal of food processing and preservation 42 (12), e13839, 2018
232018
Impact of ozonisation on pro-health properties and antioxidant capacity of ‘Honeoye’ strawberry fruit
A Onopiuk, A Półtorak, J Wyrwisz, M Moczkowska, A Stelmasiak, ...
CyTA-Journal of Food 15 (1), 58-64, 2017
232017
The effect of different level of Spirulina powder on the chosen quality parameters of shortbread biscuits
M Marcinkowska‐Lesiak, A Onopiuk, M Zalewska, A Ciepłoch, L Barotti
Journal of Food Processing and Preservation 42 (3), e13561, 2018
182018
Wpływ suszenia konwekcyjnego i liofilizacji na barwę wybranych owoców
M Zalewska, A Otreszko-Arski, M Zalewski
Aparatura badawcza i dydaktyczna 21, 2016
72016
Wykorzystanie komputerowej analizy obrazu do oceny wybranych wyróżników jakości mięsa wołowego
A Półtorak, J Gębski, J Wyrwisz, M Zalewska, J Łopacka, U Ulanicka, ...
Inżynieria Rolnicza 17, 2013
62013
Ocena właściwości fizycznych marchwi przygotowanej technologią sous vide oraz tradycyjnie
M Tomaszewska, M Zalewska, I Gomulska
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego, 33-38, 2012
62012
Influence of selected plant fibres upon physical properties of bread dough and bread
A Poltorak, M Zalewska
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences 57 (2 [A]), 151-155, 2007
52007
Dynamic colour changes depending on the temperature inside the final beef product in a process of frying and grilling
M Zalewska, A Półtorak, J Wyrwisz, R Zaremba, M Moczkowska, ...
Journal of Veterinary Research 56 (4), 573-577, 2012
32012
Zastosowanie mikrotomografii komputerowej w analizie żywności
M Zalewska
Aparatura Badawcza i Dydaktyczna 21 (2), 85--92, 2016
22016
Wpływ sposobu pakowania na zachowanie barwy mięsa i przetworów z mięsa wieprzowego
M Zalewska, M Marcinkowska-Lesiak, A Półtorak, J Wyrwisz, R Zaremba
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego, 125-130, 2012
22012
Porównanie jakości sensorycznej marchwi przygotowanej technologią sous vide (pod próżnią) oraz konwencjonalnie
M Tomaszewska, M Zalewska, I Gomulska
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego, 50-55, 2011
22011
The use of computer image analysis in the evaluation of selected beef quality features
A Półtorak, J Gębski, J Wyrwisz, M Zalewska, J Łopacka, U Ulanicka, ...
Inżynieria Rolnicza 1 (141), 197-208, 2013
12013
Analiza możliwości wykorzystania spektrometrii w bliskiej podczerwieni (NIR) jako metody wyznaczania składu podstawowego mięsa wołowego
A Półtorak, J Wyrwisz, U Ulanicka, K Żontała, A Stelmasiak, J Łopacka, ...
Inżynieria Rolnicza 17, 2013
12013
Transport tlenu z powietrza pęcherzykowego do krwi
M Zalewska
Chair of Integrated Process Engineering, 2004
12004
Możliwość wykorzystania nowoczesnych systemów pakowania w produkcji przetworów z mięsa wieprzowego
A Półtorak, M Zalewska, M Marcinkowska-Lesiak
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego, 89-93, 2012
2012
Próba oceny czystości mikrobiologicznej naczyń stołowych poddanych procesowi mycia mechanicznego
W Grzesinska, M Tomaszewska, M Zalewska
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny 61 (4), 2010
2010
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20