Analysis of relationship between basic composition, pH, and physical properties of selected bovine muscles J Wyrwisz, A Półtorak, M Zalewska, R Zaremba, A Wierzbicka Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy 56 (3), 403-409, 2012 | 35 | 2012 |
The impact of heat treatment methods on the physical properties and cooking yield of selected muscles from Limousine breed cattle. J Wyrwisz, A Półtorak, E Poławska, M Pierzchała, A Jóźwik, M Zalewska, ... | 32 | 2012 |
Physicochemical properties of white button mushrooms (Agaricus bisporus) as affected by coating M Zalewska, M Marcinkowska‐Lesiak, A Onopiuk Journal of Food Processing and Preservation 42 (2), e13419, 2018 | 29 | 2018 |
Correlation between instrumental texture and colour quality attributes with sensory analysis of selected cheeses as affected by fat contents A Półtorak, J Wyrwisz, M Moczkowska, M Marcinkowska‐Lesiak, ... International Journal of Food Science & Technology 50 (4), 999-1008, 2015 | 25 | 2015 |
Modified atmosphere packaging for extending the shelf life of fresh Agaricus bisporus M Zalewska, M Marcinkowska‐Lesiak, A Onopiuk, A Stelmasiak, ... Journal of food processing and preservation 42 (12), e13839, 2018 | 23 | 2018 |
Impact of ozonisation on pro-health properties and antioxidant capacity of ‘Honeoye’ strawberry fruit A Onopiuk, A Półtorak, J Wyrwisz, M Moczkowska, A Stelmasiak, ... CyTA-Journal of Food 15 (1), 58-64, 2017 | 23 | 2017 |
The effect of different level of Spirulina powder on the chosen quality parameters of shortbread biscuits M Marcinkowska‐Lesiak, A Onopiuk, M Zalewska, A Ciepłoch, L Barotti Journal of Food Processing and Preservation 42 (3), e13561, 2018 | 18 | 2018 |
Wpływ suszenia konwekcyjnego i liofilizacji na barwę wybranych owoców M Zalewska, A Otreszko-Arski, M Zalewski Aparatura badawcza i dydaktyczna 21, 2016 | 7 | 2016 |
Wykorzystanie komputerowej analizy obrazu do oceny wybranych wyróżników jakości mięsa wołowego A Półtorak, J Gębski, J Wyrwisz, M Zalewska, J Łopacka, U Ulanicka, ... Inżynieria Rolnicza 17, 2013 | 6 | 2013 |
Ocena właściwości fizycznych marchwi przygotowanej technologią sous vide oraz tradycyjnie M Tomaszewska, M Zalewska, I Gomulska Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego, 33-38, 2012 | 6 | 2012 |
Influence of selected plant fibres upon physical properties of bread dough and bread A Poltorak, M Zalewska Polish Journal of Food and Nutrition Sciences 57 (2 [A]), 151-155, 2007 | 5 | 2007 |
Dynamic colour changes depending on the temperature inside the final beef product in a process of frying and grilling M Zalewska, A Półtorak, J Wyrwisz, R Zaremba, M Moczkowska, ... Journal of Veterinary Research 56 (4), 573-577, 2012 | 3 | 2012 |
Zastosowanie mikrotomografii komputerowej w analizie żywności M Zalewska Aparatura Badawcza i Dydaktyczna 21 (2), 85--92, 2016 | 2 | 2016 |
Wpływ sposobu pakowania na zachowanie barwy mięsa i przetworów z mięsa wieprzowego M Zalewska, M Marcinkowska-Lesiak, A Półtorak, J Wyrwisz, R Zaremba Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego, 125-130, 2012 | 2 | 2012 |
Porównanie jakości sensorycznej marchwi przygotowanej technologią sous vide (pod próżnią) oraz konwencjonalnie M Tomaszewska, M Zalewska, I Gomulska Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego, 50-55, 2011 | 2 | 2011 |
The use of computer image analysis in the evaluation of selected beef quality features A Półtorak, J Gębski, J Wyrwisz, M Zalewska, J Łopacka, U Ulanicka, ... Inżynieria Rolnicza 1 (141), 197-208, 2013 | 1 | 2013 |
Analiza możliwości wykorzystania spektrometrii w bliskiej podczerwieni (NIR) jako metody wyznaczania składu podstawowego mięsa wołowego A Półtorak, J Wyrwisz, U Ulanicka, K Żontała, A Stelmasiak, J Łopacka, ... Inżynieria Rolnicza 17, 2013 | 1 | 2013 |
Transport tlenu z powietrza pęcherzykowego do krwi M Zalewska Chair of Integrated Process Engineering, 2004 | 1 | 2004 |
Możliwość wykorzystania nowoczesnych systemów pakowania w produkcji przetworów z mięsa wieprzowego A Półtorak, M Zalewska, M Marcinkowska-Lesiak Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego, 89-93, 2012 | | 2012 |
Próba oceny czystości mikrobiologicznej naczyń stołowych poddanych procesowi mycia mechanicznego W Grzesinska, M Tomaszewska, M Zalewska Roczniki Państwowego Zakładu Higieny 61 (4), 2010 | | 2010 |