Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 1498 | 952 |
h-indeks | 22 | 18 |
i10-indeks | 36 | 30 |
Współautorzy
- Fernanda Arnhold PagnussattProfessora Adjunta da Universidade Federal do Rio GrandeZweryfikowany adres z furg.br
- Ednei Gilberto PrimelProfessor de Química, Universidade Federal de Rio Grande-FURGZweryfikowany adres z furg.br
- lucielen oliveira santosProfessora, Universidade Federal do Rio GrandeZweryfikowany adres z furg.br
- Sergiane CaldasUniversidade Federal do Rio Grande-FURGZweryfikowany adres z furg.br
- Marcelo Borges TesserUniversidade Federal do Rio GrandeZweryfikowany adres z furg.br
- GINIANI CARLA DORSProfessora no Departamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos, UFPelZweryfikowany adres z ufpel.edu.br
- Susana Juliano KalilUniversidade Federal do Rio GrandeZweryfikowany adres z furg.br
- Helen TreichelUNIVERSIDADE FEDERAL DA FRONTEIRA SULZweryfikowany adres z uffs.edu.br
- Jorge Alberto Vieira CostaProfessor - Food Engineering and Biochemical Engineering - Federal University of Rio GrandeZweryfikowany adres z furg.br
- Altemir MossiProfessor de Agroecologia, Universidade Federal da Fronteira SulZweryfikowany adres z uffs.edu.br
- Gean Delise L. P. VargasProfessora de Química, Universidade Federal da Fronteira SulZweryfikowany adres z uffs.edu.br
- Chiara Leal AlvesPhD Student, Concordia UniversityZweryfikowany adres z mail.concordia.ca
Obserwuj