Obserwuj
Ewa Czarniecka-Skubina
Ewa Czarniecka-Skubina
prof. dr hab., SGGW, Warszawa
Zweryfikowany adres z sggw.edu.pl
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
Effects of cooking methods on changes in fatty acids contents, lipid oxidation and volatile compounds of rabbit meat
E Rasinska, J Rutkowska, E Czarniecka-Skubina, K Tambor
Lwt 110, 64-70, 2019
952019
Higiena produkcji żywności
D Kołożyn-Krajewska, E Czarniecka-Skubina, W Grzesińska, ...
Wydawnictwo SGGW, 2019
912019
Consumer choices and habits related to coffee consumption by poles
E Czarniecka-Skubina, M Pielak, P Sałek, R Korzeniowska-Ginter, ...
International Journal of environmental research and Public Health 18 (8), 3948, 2021
652021
Restaurant’s multidimensional evaluation concerning food quality, service, and sustainable practices: A Cross-National case study of Poland and Lithuania
J Trafialek, E Czarniecka-Skubina, J Kulaitiene, N Vaitkevičienė
Sustainability 12 (1), 234, 2019
562019
Prudent-active and fast-food-sedentary dietary-lifestyle patterns: The association with adiposity, nutrition knowledge and sociodemographic factors in Polish teenagers—The ABC …
L Wadolowska, J Hamulka, J Kowalkowska, M Kostecka, K Wadolowska, ...
Nutrients 10 (12), 1988, 2018
462018
Częstotliwość spożycia przez młodzież produktów spożywczych oferowanych w sklepikach szkolnych
I Urbańska, E Czarniecka-Skubina
Żywność. Nauka. Technologia. Jakość 3 (52), 193-204, 2007
402007
An evaluation of the hygiene practices of European street food vendors and a preliminary estimation of food safety for consumers, conducted in Paris
E Czarniecka-Skubina, J Trafiałek, M Wiatrowski, A Głuchowski
Journal of food protection 81 (10), 1614-1621, 2018
372018
Wybrane elementy zachowan zywieniowych uczniow szkol srednich
E Czarniecka-Skubina, I Namyslaw
Żywność Nauka Technologia Jakość 15 (6), 129-143, 2008
352008
Fatty acid and lipid contents differentiation in cuts of rabbit meat
E Rasinska, E Czarniecka-Skubina, J Rutkowska
CyTA-Journal of Food 16 (1), 807-813, 2018
342018
Effect of sugar substitution with steviol glycosides on sensory quality and physicochemical composition of low-sugar apple preserves
M Pielak, E Czarniecka-Skubina, A Głuchowski
Foods 9 (3), 293, 2020
302020
Contemporary trends and habits in the consumption of sugar and sweeteners—A questionnaire survey among poles
M Pielak, E Czarniecka-Skubina, J Trafiałek, A Głuchowski
International Journal of Environmental Research and Public Health 16 (7), 1164, 2019
302019
Wplyw procesu kulinarnego na jakosc wybranych warzyw
E Czarniecka-Skubina, B Golaszewska
Żywność Nauka Technologia Jakość 8 (2), 103-116, 2001
302001
The effect of light conditions on the content of selected active ingredients in anatomical parts of the oyster mushroom (Pleurotus ostreatus L.)
A Zawadzka, A Janczewska, J Kobus-Cisowska, M Dziedziński, ...
Plos one 17 (1), e0262279, 2022
282022
Effect of Various Cooking Methods on Technological and Sensory Quality of Atlantic Salmon (Salmo salar)
A Głuchowski, E Czarniecka-Skubina, G Wasiak-Zys, D Nowak
Foods 8 (8), 323, 2019
282019
Charakterystyka jakości mięsa wieprzowego o zróżnicowanej zawartości tłuszczu śródmięśniowego
E Czarniecka-Skubina, W Przybylski, D Jaworska, I Wachowicz, ...
ŻNTJ 6 (55), 285-294, 2007
272007
Consumer choices and service quality in the university canteens in Warsaw, Poland
E Czarniecka-Skubina, H Górska-Warsewicz, W Laskowski, M Jeznach
International journal of environmental research and public health 16 (19), 3699, 2019
262019
Consumer eating behavior and opinions about the food safety of street food in Poland
M Wiatrowski, E Czarniecka-Skubina, J Trafiałek
Nutrients 13 (2), 594, 2021
242021
Use of food services by consumers in the SARS-CoV-2 pandemic. How the eating habits of consumers changed in view of the new disease risk factors?
E Czarniecka-Skubina, M Pielak, P Sałek, A Głuchowski, ...
Nutrients 13 (8), 2760, 2021
232021
J apanese cuisine in P oland: attitudes and behaviour among P olish consumers
E Czarniecka‐Skubina, D Nowak
International Journal of Consumer Studies 38 (1), 62-68, 2014
232014
Obsługa konsumenta w gastronomii i cateringu
E Czarniecka-Skubina
Wydawnictwo SGGW, 2008
232008
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–20