Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 5469 | 4572 |
h-indeks | 46 | 41 |
i10-indeks | 92 | 87 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko14 artykułów
13 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Marise A. Rodrigues PollonioProfessora da Faculdade de Engenharia de Alimentos - UNICAMPZweryfikowany adres z unicamp.br
- Cristiano Ragagnin de MenezesUniversidade Federal de Santa MariaZweryfikowany adres z ufsm.br
- Ruben Domínguez-ValenciaCentro Tecnolóxico da CarneZweryfikowany adres z ceteca.net
- JULIANO SMANIOTO BARINProfessor do Departamento de Tecnologia e Ciência dos Alimentos, Universidade Federal de Santa MariaZweryfikowany adres z ufsm.br
- Igor TomasevicUniversity of Belgrade, German Institute of Food Technologies (DIL),Zweryfikowany adres z dil-ev.de
- Marcelo A MorganoInstituto de Tecnologia de AlimentosZweryfikowany adres z ital.sp.gov.br
- Leila Queiroz ZepkaFederal University of Santa MariaZweryfikowany adres z pq.cnpq.br
- Adriano Gomes da CruzProfessor do IFRJZweryfikowany adres z ifrj.edu.br
- Vitor Andre Silva VidalNorwegian University of Science and TechnologyZweryfikowany adres z dac.unicamp.br
Obserwuj
Paulo Cezar Bastianello Campagnol
Professor da Universidade Federal de Santa Maria
Zweryfikowany adres z ufsm.br