Obserwuj
Inga Klimczak
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
Effect of storage on the content of polyphenols, vitamin C and the antioxidant activity of orange juices
I Klimczak, M Małecka, M Szlachta, A Gliszczyńska-Świgło
Journal of food composition and analysis 20 (3-4), 313-322, 2007
8852007
Comparison of UPLC and HPLC methods for determination of vitamin C
I Klimczak, A Gliszczyńska-Świgło
Food chemistry 175, 100-105, 2015
2262015
Antioxidant activity of ethanolic extracts of amaranth seeds
I Klimczak, M Małecka, B Pachołek
Food/nahrung 46 (3), 184-186, 2002
1232002
Green tea extract as an anti‐browning agent for cloudy apple juice
I Klimczak, A Gliszczyńska‐Świgło
Journal of the Science of Food and Agriculture 97 (5), 1420-1426, 2017
582017
Chemometric analysis of minerals in gluten‐free products
A Gliszczyńska‐Świgło, I Klimczak, I Rybicka
Journal of the Science of Food and Agriculture 98 (8), 3041-3048, 2018
202018
The contribution of polyphenols and vitamin C to the antioxidant activity of commercial orange juices and drinks
A Gliszczynska-Swiglo, J Wroblewska, K Lemanska, I Klimczak, ...
Proceedings of 14th IGWT Symposium Focusing New Century, 2004
202004
The influence of short-term storage on the content of flavonoids and vitamin C in broccoli
A Kałużewicz, A Gliszczyńska-Świgło, I Klimczak, J Lisiecka, ...
Europ. J. Hort. Sci 77 (3), 137-143, 2012
152012
EVALUATION OF SENSORY PROFILE AND P‐VINYLGUAIACOL (PVG) CONTENT IN ORANGE JUICES DURING STORAGE AT DIFFERENT TEMPERATURE
I Klimczak, M MAŁECKA
Journal of Food Quality 34 (1), 30-39, 2011
92011
Sklad frakcji wolnych fenolokwasow w piwie
U Samotyja, M Malecka, I Klimczak
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny 3 (46), 29-31, 2002
72002
Sklad i wlasciwosci przeciwrodnikowe fenolokwasow slodu
U Samotyja, M Malecka, I Klimczak
Żywność Nauka Technologia Jakość 9 (3), 67-76, 2002
72002
The effect of pomegranate juice on enzymatic browning of cloudy apple juice
I Klimczak, P Ćwiklińska
Current trends in Commodity Science: Analysis and consumer acceptance of …, 2013
32013
Wpływ związków fenolowych na kształtowanie jakości i właściwości prozdrowotnych skoów owocowych
I Klimczak
Zeszyty Naukowe/Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, 41-54, 2010
22010
Antioxidant activity of tea extracts in lipids
A Gramza, S Khokhar, J Korczak, A Gliszczyńska-świgło, I Klimczak, ...
XXIX international FEBS congress, Warsaw 26, 2004
22004
Towaroznawcze aspekty kształtowania barwy soków na przykładzie mętnego soku jabłkowego
I Klimczak
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, 2017
12017
Wpływ przechowywania i rodzaju opakowania na zawartość kwasu askorbinowego w wybranych sokach owocowych dla niemowląt
I Klimczak, A Gliszczyńska-Świgło, A Malicka
Zeszyty Naukowe/Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, 24-32, 2011
12011
Wpływ przechowywania na jakość sensoryczną oraz zawartość kwasu ferulowego i p-winylogwajakolu (PVG) w soku pomarańczowym
I Klimczak, A Gliszczyńska-Świgło
Zeszyty Naukowe/Akademia Ekonomiczna w Poznaniu, 94-102, 2006
12006
Jakość sensoryczna przekąsek na bazie białka roślinnego
I Klimczak, D Głogowski, R Bezler
Przemysł Spożywczy 77 (5), 2023
2023
Sensory quality of mixed fresh fruit juices from apple and pomegranate
I Klimczak
Towaroznawcze Problemy Jakości, 40-48, 2021
2021
Nonenzymatic browning of orange juices during storage
I Klimczak
Towaroznawcze Problemy Jakości, 58-65, 2020
2020
Badania sensoryczne w ocenie jakości produktów: materiały dydaktyczne
U Samotyja, M Sielicka-Różyńska, I Klimczak
Wydawnictwo UEP. Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, 2020
2020
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–20