Traditional Eastern European diet and mortality: prospective evidence from the HAPIEE study D Stefler, D Brett, E Sarkadi-Nagy, E Kopczynska, S Detchev, A Bati, ... European journal of nutrition 60, 1091-1100, 2021 | 35 | 2021 |
Economies of Acquaintances: Social Relations during Shopping at Food Markets and in Consumers’ Food Cooperatives E Kopczyńska East European Politics and Societies 31 (3), 637-658, 2017 | 26 | 2017 |
Are there local versions of sustainability? Food networks in the semi-periphery E Kopczyńska Sustainability 12 (7), 2845, 2020 | 17 | 2020 |
Feeding the body, feeding the gender: dietary choices of men and women in Poland E Kopczyńska, K Zielińska East European Politics and Societies 30 (1), 147-168, 2016 | 13 | 2016 |
Metoda i pasja: antropologia kulturowa Franza Boasa: z wyborem pism E Kopczyńska Kraków: Zakład Wydawniczy" Nomos", 2012 | 12 | 2012 |
Co to jest jedzenie naturalne? Socjonatura na targowisku E Kopczyńska Studia Socjologiczne 219 (4), 181-203, 2015 | 11 | 2015 |
Jedzenie i inne rzeczy: Antropologia zmiany w systemach żywnościowych E Kopczyńska Wydawnictwo UJ, 2021 | 9 | 2021 |
Wine histories, wine memories and local identities in western Poland E Kopczyńska London, 2013 | 8 | 2013 |
Food fears, food distrust, and food exclusion in one postsocialist culture: and beyond E Kopczyńska, A Bachórz Studia Humanistyczne AGH 17 (2), 2018 | 3 | 2018 |
How food fears frame criticism of the food system. A case study of customers of farmers' markets E Kopczyńska Studia Humanistyczne AGH 17 (2), 79-96, 2018 | 3 | 2018 |
Udomawianie przestrzeni: dynamika tożsamości miejsca na Ziemiach Zachodnich E Kopczyńska Kraków: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, 2010 | 3 | 2010 |
Czego nie jemy. Obawy żywieniowe jako klucz porządkujący wzorce żywieniowe E Kopczyńska Żywność kulturowo przetworzona, 163-176, 2017 | 2 | 2017 |
Stare i nowe smaki lokalnego wina: o lubuskiej winorośli, winnicach i winiarzach E Kopczyńska Warszawa: Wydawnictwo Instytutu Filozofii i Socjologii PAN, 2014 | 2 | 2014 |
Lubuskie winogrodnictwo jako tradycja podtrzymana, ożywiona czy na nowo wymyślona? E Kopczyńska Warszawa: Polskie Towarzystwo Socjologiczne, 2009 | 2 | 2009 |
Nauki społeczne a pluralizm cywilizacyjny świata J Goćkowski, E Kopczyńska Nauka i Szkolnictwo Wyższe 20, 7-21, 2002 | 2* | 2002 |
Dynamic press discourses of school meal reform in Poland: from expertise implementation to resistance and rejection E Kopczyńska Polish Sociological Review 209 (1), 117-134, 2020 | 1 | 2020 |
Novelty with a Traditional Twist: Food Co-Operatives as Short Food Chains in the Global Network E Kopczynska Food and the Internet, 125–132, 2015 | 1 | 2015 |
Dynamika kształtowania prywatnej ojczyzny na przykładzie Ziemi Lubuskiej E Kopczyńska Gdańsk: Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego, 2009 | 1 | 2009 |
From the edge to the core: Participatory food environment research in European cities A Czeglédi, E Kopczyńska, T Peltola, T Seppälä, V Pózner, D Szakál, ... Graz: Verlag der Technischen Universität Graz, 2024 | | 2024 |
Studia Humanistyczne AGH M Szmeja, A Bachórz, E Kopczyńska, K Leszczyńska Studia Humanistyczne AGH 17 (1-2), 2018 | | 2018 |