Obserwuj
Ewa Kopczynska
Ewa Kopczynska
Associate Professor, Jagiellonian University
Zweryfikowany adres z uj.edu.pl
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
Traditional Eastern European diet and mortality: prospective evidence from the HAPIEE study
D Stefler, D Brett, E Sarkadi-Nagy, E Kopczynska, S Detchev, A Bati, ...
European journal of nutrition 60, 1091-1100, 2021
352021
Economies of Acquaintances: Social Relations during Shopping at Food Markets and in Consumers’ Food Cooperatives
E Kopczyńska
East European Politics and Societies 31 (3), 637-658, 2017
262017
Are there local versions of sustainability? Food networks in the semi-periphery
E Kopczyńska
Sustainability 12 (7), 2845, 2020
172020
Feeding the body, feeding the gender: dietary choices of men and women in Poland
E Kopczyńska, K Zielińska
East European Politics and Societies 30 (1), 147-168, 2016
132016
Metoda i pasja: antropologia kulturowa Franza Boasa: z wyborem pism
E Kopczyńska
Kraków: Zakład Wydawniczy" Nomos", 2012
122012
Co to jest jedzenie naturalne? Socjonatura na targowisku
E Kopczyńska
Studia Socjologiczne 219 (4), 181-203, 2015
112015
Jedzenie i inne rzeczy: Antropologia zmiany w systemach żywnościowych
E Kopczyńska
Wydawnictwo UJ, 2021
92021
Wine histories, wine memories and local identities in western Poland
E Kopczyńska
London, 2013
82013
Food fears, food distrust, and food exclusion in one postsocialist culture: and beyond
E Kopczyńska, A Bachórz
Studia Humanistyczne AGH 17 (2), 2018
32018
How food fears frame criticism of the food system. A case study of customers of farmers' markets
E Kopczyńska
Studia Humanistyczne AGH 17 (2), 79-96, 2018
32018
Udomawianie przestrzeni: dynamika tożsamości miejsca na Ziemiach Zachodnich
E Kopczyńska
Kraków: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, 2010
32010
Czego nie jemy. Obawy żywieniowe jako klucz porządkujący wzorce żywieniowe
E Kopczyńska
Żywność kulturowo przetworzona, 163-176, 2017
22017
Stare i nowe smaki lokalnego wina: o lubuskiej winorośli, winnicach i winiarzach
E Kopczyńska
Warszawa: Wydawnictwo Instytutu Filozofii i Socjologii PAN, 2014
22014
Lubuskie winogrodnictwo jako tradycja podtrzymana, ożywiona czy na nowo wymyślona?
E Kopczyńska
Warszawa: Polskie Towarzystwo Socjologiczne, 2009
22009
Nauki społeczne a pluralizm cywilizacyjny świata
J Goćkowski, E Kopczyńska
Nauka i Szkolnictwo Wyższe 20, 7-21, 2002
2*2002
Dynamic press discourses of school meal reform in Poland: from expertise implementation to resistance and rejection
E Kopczyńska
Polish Sociological Review 209 (1), 117-134, 2020
12020
Novelty with a Traditional Twist: Food Co-Operatives as Short Food Chains in the Global Network
E Kopczynska
Food and the Internet, 125–132, 2015
12015
Dynamika kształtowania prywatnej ojczyzny na przykładzie Ziemi Lubuskiej
E Kopczyńska
Gdańsk: Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego, 2009
12009
From the edge to the core: Participatory food environment research in European cities
A Czeglédi, E Kopczyńska, T Peltola, T Seppälä, V Pózner, D Szakál, ...
Graz: Verlag der Technischen Universität Graz, 2024
2024
Studia Humanistyczne AGH
M Szmeja, A Bachórz, E Kopczyńska, K Leszczyńska
Studia Humanistyczne AGH 17 (1-2), 2018
2018
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–20