Agnieszka Głowacz-Różyńska
Agnieszka Głowacz-Różyńska
Zweryfikowany adres z pg.gda.pl
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
3-MCPD: A worldwide problem of food chemistry
R Jędrkiewicz, M Kupska, A Głowacz, J Gromadzka, J Namieśnik
Critical reviews in food science and nutrition 56 (14), 2268-2277, 2016
452016
Determination of 3-MCPD and 2-MCPD esters in edible oils, fish oils and lipid fractions of margarines available on Polish market
R Jędrkiewicz, A Głowacz, J Gromadzka, J Namieśnik
Food Control 59, 487-492, 2016
432016
Comparison of oil yield and quality obtained by different extraction procedures from salmon (Salmo salar) processing byproducts
A Głowacz‐Różyńska, M Tynek, E Malinowska‐Pańczyk, ...
European Journal of Lipid Science and Technology 118 (11), 1759-1767, 2016
172016
Application of modern sample preparation techniques to the determination of chloropropanols in food samples
R Jędrkiewicz, A Głowacz, M Kupska, J Gromadzka, J Namieśnik
TrAC Trends in Analytical Chemistry 62, 173-183, 2014
162014
Indirect determination of MCPD fatty acid esters in lipid fractions of commercially available infant formulas for the assessment of infants’ health risk
R Jędrkiewicz, A Głowacz-Różyńska, J Gromadzka, A Kloskowski, ...
Food Analytical Methods 9 (12), 3460-3469, 2016
152016
Novel fast analytical method for indirect determination of MCPD fatty acid esters in edible oils and fats based on simultaneous extraction and derivatization
R Jędrkiewicz, A Głowacz-Różyńska, J Gromadzka, P Konieczka, ...
Analytical and bioanalytical chemistry 409 (17), 4267-4278, 2017
132017
Microencapsulation of fish oil–determination of optimal wall material and encapsulation methodology
N Łozińska, A Głowacz-Różyńska, W Artichowicz, Y Lu, C Jungnickel
Journal of Food Engineering 268, 109730, 2020
92020
On-line assessment of oil quality during deep frying using an electronic nose and proton transfer reaction mass spectrometry
T Majchrzak, W Wojnowski, A Głowacz-Różyńska, A Wasik
Food Control 121, 107659, 2021
42021
Wykorzystanie skór z mechanicznego odskórzania łososi jako źródła oleju i żelatyny oraz opracowanie metody wytwarzania finalnego produktu w postaci mikrokapsułek
A Głowacz
12014
Towards Rational Biosurfactant Design—Predicting Solubilization in Rhamnolipid Solutions
IE Kłosowska-Chomiczewska, A Kotewicz-Siudowska, W Artichowicz, ...
Molecules 26 (3), 534, 2021
2021
3-MCPD: A worldwide problem of food chemistry
R Marcinkowska, M Kupska, A Głowacz-Różyńska, J Gromadzka, ...
CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION 56 (14), 2268-2277, 2016
2016
Uciążliwość odorowa zakładów przetwórstwa ryb
A Głowacz-Różyńska, R Marcinkowska
Politechnika Gdańska, 2013
2013
Determiantion of optimal conditions for the isolation of oil from the fishing industry offal
A Głowacz-Różyńska, I Kołodziejska
2011
Ocena jakości dostępnych na rynku suplementów diety zawierających kwasy tłuszczowe z rodziny n-3
A Głowacz-Różyńska, M Tynek, I Kołodziejska
Wydaw. Nauk. PTTŻ, 2010
2010
Kompleksowe zagospodarowanie wybranych odpadów przemysłu rybnego
A Głowacz-Różyńska, K Gottfried, H Staroszczyk, I Kołodziejska
Politechnika Warszawska], 2009
2009
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–15