3-MCPD: A worldwide problem of food chemistry R Jędrkiewicz, M Kupska, A Głowacz, J Gromadzka, J Namieśnik Critical reviews in food science and nutrition 56 (14), 2268-2277, 2016 | 93 | 2016 |
Determination of 3-MCPD and 2-MCPD esters in edible oils, fish oils and lipid fractions of margarines available on Polish market R Jędrkiewicz, A Głowacz, J Gromadzka, J Namieśnik Food Control 59, 487-492, 2016 | 80 | 2016 |
Comparison of oil yield and quality obtained by different extraction procedures from salmon (Salmo salar) processing byproducts A Głowacz‐Różyńska, M Tynek, E Malinowska‐Pańczyk, ... European Journal of Lipid Science and Technology 118 (11), 1759-1767, 2016 | 45 | 2016 |
Indirect determination of MCPD fatty acid esters in lipid fractions of commercially available infant formulas for the assessment of infants’ health risk R Jędrkiewicz, A Głowacz-Różyńska, J Gromadzka, A Kloskowski, ... Food Analytical Methods 9 (12), 3460-3469, 2016 | 34 | 2016 |
On-line assessment of oil quality during deep frying using an electronic nose and proton transfer reaction mass spectrometry T Majchrzak, W Wojnowski, A Głowacz-Różyńska, A Wasik Food Control 121, 107659, 2021 | 28 | 2021 |
Microencapsulation of fish oil–determination of optimal wall material and encapsulation methodology N Łozińska, A Głowacz-Różyńska, W Artichowicz, Y Lu, C Jungnickel Journal of Food Engineering 268, 109730, 2020 | 25 | 2020 |
Application of modern sample preparation techniques to the determination of chloropropanols in food samples R Jędrkiewicz, A Głowacz, M Kupska, J Gromadzka, J Namieśnik TrAC Trends in Analytical Chemistry 62, 173-183, 2014 | 23 | 2014 |
Novel fast analytical method for indirect determination of MCPD fatty acid esters in edible oils and fats based on simultaneous extraction and derivatization R Jędrkiewicz, A Głowacz-Różyńska, J Gromadzka, P Konieczka, ... Analytical and Bioanalytical Chemistry 409, 4267-4278, 2017 | 21 | 2017 |
Towards rational biosurfactant design—Predicting solubilization in rhamnolipid solutions IE Kłosowska-Chomiczewska, A Kotewicz-Siudowska, W Artichowicz, ... Molecules 26 (3), 534, 2021 | 7 | 2021 |
Wykorzystanie skór z mechanicznego odskórzania łososi jako źródła oleju i żelatyny oraz opracowanie metody wytwarzania finalnego produktu w postaci mikrokapsułek A Głowacz | 1 | 2014 |
Uciążliwość odorowa zakładów przetwórstwa ryb A Głowacz-Różyńska, R Marcinkowska Politechnika Gdańska, 2013 | 1 | 2013 |
3-MCPD: A worldwide problem of food chemistry R Marcinkowska, M Kupska, A Głowacz-Różyńska, J Gromadzka, ... CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION 56 (14), 2268-2277, 2016 | | 2016 |
Determiantion of optimal conditions for the isolation of oil from the fishing industry offal A Głowacz-Różyńska, I Kołodziejska | | 2011 |
Ocena jakości dostępnych na rynku suplementów diety zawierających kwasy tłuszczowe z rodziny n-3 A Głowacz-Różyńska, M Tynek, I Kołodziejska Wydaw. Nauk. PTTŻ, 2010 | | 2010 |
Kompleksowe zagospodarowanie wybranych odpadów przemysłu rybnego A Głowacz-Różyńska, K Gottfried, H Staroszczyk, I Kołodziejska Politechnika Warszawska], 2009 | | 2009 |