Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 13840 | 8997 |
h-indeks | 63 | 49 |
i10-indeks | 243 | 205 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko2 artykuły
5 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Seyed Hadi RazaviProfessor of Food Bioprocess Engineering, University of TehranZweryfikowany adres z ut.ac.ir
- Mahmoud OmidProfessor, University of TehranZweryfikowany adres z ut.ac.ir
- Ashkan MadadlouSenior Lecturer, University College Cork (UCC)Zweryfikowany adres z ucc.ie
- Shima YousefiDepartment of Food Science and Engineering, Islamic Azad University, Science and Research BranchZweryfikowany adres z ut.ac.ir
- Mehdi FarhoodiDepartment of Food Science and Technology, Shahid Beheshti University of Medical SciencesZweryfikowany adres z sbmu.ac.ir
- Seyed Mohammad Taghi GharibzahediInstitute of Materials Science, Universität KielZweryfikowany adres z tf.uni-kiel.de
- mina farziFood science and technology, university of tehranZweryfikowany adres z ut.ac.ir
- Ali Akbar SabouryDistinguished Professor of Biophysical Chemistry, University of TehranZweryfikowany adres z ut.ac.ir
- Yadollah YaminiProfessor of Analytical Chemistry, Tarbiat Modares UniversityZweryfikowany adres z modares.ac.ir
- Mohammadamin MohammadifarNational Food Institute, Technical University of Denmark