The stilbene profile in edible berries A Błaszczyk, S Sady, M Sielicka Phytochemistry Reviews 18 (1), 37-67, 2019 | 51 | 2019 |
Comparison of the antioxidant capacity of lipid‐soluble compounds in selected cold‐pressed oils using photochemiluminescence assay (PCL) and DPPH method M Sielicka, M Małecka, M Purłan European Journal of Lipid Science and Technology 116 (4), 388-394, 2014 | 32 | 2014 |
Enhancement of oxidative stability of flaxseed oil through flaxseed, evening primrose and black cumin cake extracts M Sielicka, M Małecka Journal of Food Processing and Preservation 41 (4), e13070, 2017 | 24 | 2017 |
Komercjalizacja produktów żywnościowych B Sojkin, M Ankiel-Homa, M Małecka, S Michalak, T Olejniczak, ... PWE, Warszawa, 2012 | 23 | 2012 |
Solvent influence on antioxidant activity assay of selected cold-pressed plant oils M Sielicka, U Samotyja PhD Interdisciplinary Journal 1, 67-74, 2013 | 11 | 2013 |
Ocena skuteczności dodatku substancji o właściwościach przeciwutleniających w przedłużeniu trwałości oleju lnianego tłoczonego na zimno MM Sielicka Praca doktorska. Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, 46, 2014 | 8 | 2014 |
Wpływ rozpuszczalnika zastosowanego do ekstrakcji na oznaczoną zawartość związków fenolowych i aktywność przeciwutleniającą wytłoków z aronii S Pawlak, M Sielicka Zagospodarowanie ubocznych produktów przemysłu spożywczego. 1st ed. Poznań …, 2016 | 7 | 2016 |
Wlasciwosci przeciwutleniajace wybranych herbatek bedacych suplementami diety M Sielicka, B Pacholek, A Zagórska Żywność Nauka Technologia Jakość 17 (5), 112-122, 2010 | 7 | 2010 |
Ocena świadomości zdrowotnej i pożądalności produktów przekąskowych przez dzieci M Sielicka, B Pachołek, L Matuszak, M Gabryelczyk, A Majos Probl Hig Epidemiol 96 (3), 607-12, 2015 | 3 | 2015 |
Wpływ dodatku oleju z owoców rokitnika na stabilność oksydatywną i pożądalność konsumencką oleju lnianego B Pachołek, M Sielicka, A Doleba, M Kałużny, M Błaszkowska, M Kołak Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni 86, 230-236, 2014 | 3 | 2014 |
Rosemary Extract as an Inhibitor of Oxidation of Cold-Pressed Flaxseed and Rapeseed Oils M Sielicka, M Małecka Towaroznawcze Problemy Jakości, 101-111, 2013 | 3 | 2013 |
Wybrane kierunki wykorzystania oleju i włókna lnianego M Sielicka Towaroznawcze Problemy Jakości, 37-45, 2012 | 3 | 2012 |
Naczynia jednorazowego użytku w teorii i praktyce M Sielicka, K Assman Opakowanie, 2017 | 2 | 2017 |
Ocena potencjału przeciwutleniającego zielonej herbaty z dodatkiem miodu i cukru S Sady, M Sielicka, T Pawłowski Farmacja Współczesna, 2016 | 2 | 2016 |
Znaczenie cech sensorycznych i fizykochemicznych w wyznaczaniu trwałości oleju lnianego tłoczonego na zimno M Sielicka, M Malecka Żywność Nauka Technologia Jakość 23 (1), 2016 | 2 | 2016 |
Supporting experimentation in a food research laboratory with the Internet of Things D Wilusz, J Flotyński, M Sielicka PhD Interdisciplinary Journal, 113-119, 2013 | 2 | 2013 |
Direct Measurement of Antiradical Capacity of Oilseed Cakes by DPPH Assay Using the QUENCHER Approach U Samotyja, M Małecka, M Sielicka Towaroznawcze Problemy Jakości, 65-73, 2016 | 1 | 2016 |
Sports Drinks in Students´ Opinion M Sielicka, B Pachołek Zeszyty Naukowe/Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, 47-56, 2010 | 1 | 2010 |
Porównanie poziomu wiedzy i świadomości osób na diecie bezglutenowej i niestosujących diety bezglutenowej M Sielicka, S Sady, J Brzezińska Problemy Higieny i Epidemiologii, 2018 | | 2018 |
Product Design and Management M Tichoniuk, M Biegańska, AJ Dankowska, D Gwiazdowska, T Kalak, ... Poznań University of Economics and Business. Faculty of Commodity Science, 2018 | | 2018 |