Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 1074 | 614 |
h-indeks | 20 | 16 |
i10-indeks | 29 | 23 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko17 artykułów
0 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- MAGNIN AlbertResearch director at CNRSZweryfikowany adres z univ-grenoble-alpes.fr
- Florence Edwards-LévyUniversité de Reims Champagne-ArdenneZweryfikowany adres z univ-reims.fr
- Gordon W Reynolds PhDMassey University (retired)Zweryfikowany adres z massey.ac.nz
- Anne CharrierAix Marseille Université - CNRSZweryfikowany adres z cnrs.fr
- Anne-Virginie SalsacCNRS, Université de Technologie de CompiègneZweryfikowany adres z utc.fr
- Brad W ManselFonterra Research and Development CenterZweryfikowany adres z fonterra.com
- Velmurugu RavindranMassey University, University of Sydney, University of Peradeniya, University of British ColumbiaZweryfikowany adres z massey.ac.nz
- Steven Le FeunteunINRAEZweryfikowany adres z inrae.fr
- Feron GINRA Centre des Sciences du Goût et de l'AlimentationZweryfikowany adres z inrae.fr
- Julien DeschampsMaître de conférences, Université d'Aix-Marseille
Obserwuj
Clément de Loubens
Laboratoire Rhéologie et Procédés, CNRS
Zweryfikowany adres z univ-grenoble-alpes.fr - Strona główna