Parenting stress and coping styles in mothers and fathers of pre‐school children with autism and Down syndrome A Dabrowska, E Pisula Journal of Intellectual Disability Research 54 (3), 266-280, 2010 | 974 | 2010 |
Eufemizmy współczesnego języka polskiego: Acta Universitatis Wratislaviensis A D±browska Wyd. Uniw. Wrocławskiego (Wrocław), 1993 | 159 | 1993 |
Multifunctional peptides derived from an egg yolk protein hydrolysate: isolation and characterization A Zambrowicz, M Pokora, B Setner, A D±browska, M Szołtysik, K Babij, ... Amino acids 47 (2), 369-380, 2015 | 104 | 2015 |
Kompetencje konsumentów: innowacyjne zachowania, zrównoważona konsumpcja A D±browska, F Bylok, M Jano¶-Kresło, D Kiełczewski, I Ozimek Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, 2015 | 100 | 2015 |
Planowanie strategiczne. Poradnik dla pracowników administracji publicznej W Dziemianowicz, K Szmigiel-Rawska, P Nowicka, A D±browska Warszawa: MRR, 2012 | 77* | 2012 |
Towards a conceptual framework of OSH risk management in smart working environments based on smart PPE, ambient intelligence and the Internet of Things technologies D Podgorski, K Majchrzycka, A D±browska, G Gralewicz, M Okrasa International Journal of Occupational Safety and Ergonomics 23 (1), 1-20, 2017 | 57 | 2017 |
Analiza sytuacji w województwie na podstawie da-nych zastanych: analiza wyników badań stanu inno-wacyjno¶ci województwa z lat 2004-2008 W Dziemianowicz, K Szmigiel, J Charkiewicz, A D±browska | 46 | 2009 |
Antioxidant and antidiabetic activities of peptides isolated from a hydrolysate of an egg-yolk protein by-product prepared with a proteinase from Asian pumpkin (Cucurbita … A Zambrowicz, E Eckert, M Pokora, Ł Bobak, A D±browska, M Szołtysik, ... RSC advances 5 (14), 10460-10467, 2015 | 44 | 2015 |
Czas wolny: konsument, rynek, marketing M Bombol, A D±browska KE Liber, 2003 | 43 | 2003 |
Egg-yolk protein by-product as a source of ACE-inhibitory peptides obtained with using unconventional proteinase from Asian pumpkin (Cucurbita ficifolia) E Eckert, A Zambrowicz, M Pokora, B Setner, A D±browska, M Szołtysik, ... Journal of Proteomics 110, 107-116, 2014 | 40 | 2014 |
Marnowanie żywno¶ci jako problem społeczny A D±browska, M Jano¶-Kresło Handel wewnętrzny, 14-26, 2013 | 38 | 2013 |
Serwicyzacja konsumpcji w polskich gospodarstwach domowych A D±browska, K Gutkowska, M Jano¶-Kresło, I Ozimek Uwarunkowania i tendencje, Difin, Warszawa, 116, 2010 | 36 | 2010 |
Zmiany obszarów podlegaj±cych tabu we współczesnej kulturze A D±browska Język a kultura 20, 173-196, 2008 | 36 | 2008 |
Biological and functional properties of proteolytic enzyme‐modified egg protein by‐products M Pokora, E Eckert, A Zambrowicz, Ł Bobak, M Szołtysik, A D±browska, ... Food science & nutrition 1 (2), 184-195, 2013 | 35 | 2013 |
Collaborative consumption as a new trend of sustainable consumption A D±browska, K Gutkowska Acta Scientiarum Polonorum. Oeconomia 14 (2), 39-49, 2015 | 30 | 2015 |
Dzieci Sieci–kompetencje komunikacyjne najmłodszych P Siuda, G Stunża, AJ D±browska, M Klimowicz, E Kulczycki, ... | 27 | 2013 |
Co warto wiedzieć A D±browska, U Dobesz, M Pasieka Poradnik metodyczny dla nauczycieli języka polskiego jako obcego na …, 2010 | 27 | 2010 |
Konsumpcja w krajach Europy ¦rodkowo-Wschodniej A D±browska, M Jano¶-Kresło | 27 | 2007 |
Czas wolny M Bombol, A D±browska Konsument. Rynek. Marketing, Liber, Warszawa, 2003 | 26 | 2003 |
Język polski A D±browska Wydawn. Dolno¶l±skie, 1998 | 26 | 1998 |