Obserwuj
Danuta Kołożyn-Krajewska
Danuta Kołożyn-Krajewska
profesor zwyczajny SGGW w Warszawie
Zweryfikowany adres z sggw.pl
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
Probiotic meat products and human nutrition
D Kołożyn-Krajewska, ZJ Dolatowski
Process Biochemistry 47 (12), 1761-1772, 2012
1332012
Acid contents and the effect of fermentation condition of Kombucha tea beverages on physicochemical, microbiological and sensory properties
K Neffe-Skocińska, B Sionek, I Ścibisz, D Kołożyn-Krajewska
Cyta-journal of food 15 (4), 601-607, 2017
1242017
Probiotics: versatile bioactive components in promoting human health
J Sharifi-Rad, CF Rodrigues, Z Stojanović-Radić, M Dimitrijević, A Aleksić, ...
Medicina 56 (9), 433, 2020
1062020
Comparison of antibacterial activity of Lactobacillus plantarum strains isolated from two different kinds of regional cheeses from Poland: Oscypek and Korycinski cheese
A Ołdak, D Zielińska, A Rzepkowska, D Kołożyn-Krajewska
BioMed research international 2017, 2017
982017
Risk of food losses and potential of food recovery for social purposes
B Bilska, M Wrzosek, D Kołożyn-Krajewska, K Krajewski
Waste Management 52, 269-277, 2016
912016
Higiena produkcji żywności
D Kołożyn-Krajewska, E Czarniecka-Skubina, W Grzesińska, ...
Wydawnictwo SGGW, 2019
842019
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności: teoria i praktyka
D Kołożyn-Krajewska, T Sikora
Wydawnictwo CH Beck, 2010
752010
Trends and possibilities of the use of probiotics in food production
K Neffe-Skocińska, A Rzepkowska, A Szydłowska, D Kołożyn-Krajewska
Alternative and replacement foods, 65-94, 2018
622018
Microbiological quality of raw-fermented sausages with Lactobacillus casei LOCK 0900 probiotic strain
M Trząskowska, D Kołożyn-Krajewska, K Wójciak, Z Dolatowski
Food Control 35 (1), 184-191, 2014
622014
HACCP: Koncepcja i system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności
D Kołożyn-Krajewska, T Sikora
Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego, 1999
571999
Towaroznawstwo żywności
D Kołożyn-Krajewska
Sklep WSiP 10% rabatu, 2004
532004
Analysis of the behaviors of polish consumers in relation to food waste
B Bilska, M Tomaszewska, D Kołożyn-Krajewska
Sustainability 12 (1), 304, 2019
522019
Probiotics in fermented meat products
D Kołożyn-Krajewska, ZJ Dolatowski
Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 8 (2), 61-74, 2009
502009
HACCP
D Kołożyn-Krajewska, T Sikora
Koncepcja i system zapewnienia bezpieczeństwa jakości. SITSpoż, Warszawa, 1999
461999
The Effect of the Lactobacillus Casei Lock 0900 Probiotic Strain on the Quality of Dry‐Fermented Sausage During Chilling Storage
KM Wójciak, ZJ Dolatowski, D Kołożyn‐Krajewska, M Trząskowska
Journal of Food Quality 35 (5), 353-365, 2012
452012
Survival during storage and sensory effect of potential probiotic lactic acid bacteria Lactobacillus acidophilus Bauer and Lactobacillus casei Bif3′/ IV in dry …
D Jaworska, K Neffe, D Kołożyn‐Krajewska, Z Dolatowski
International journal of food science & technology 46 (12), 2491-2497, 2011
422011
Organic whey as a source of Lactobacillus strains with selected technological and antimicrobial properties
A Rzepkowska, D Zielińska, A Ołdak, D Kołożyn‐Krajewska
International Journal of Food Science & Technology 52 (9), 1983-1994, 2017
412017
Identifying factors associated with food losses during transportation: Potentials for social purposes
M Lipińska, M Tomaszewska, D Kołożyn-Krajewska
Sustainability 11 (7), 2046, 2019
382019
Consumer understanding of the date of minimum durability of food in association with quality evaluation of food products after expiration
D Zielińska, B Bilska, K Marciniak-Łukasiak, A Łepecka, M Trząskowska, ...
International journal of environmental research and public health 17 (5), 1632, 2020
342020
A multifaceted evaluation of food waste in a Polish supermarket—Case study
B Bilska, M Piecek, D Kołożyn-Krajewska
Sustainability 10 (9), 3175, 2018
332018
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–20