Obserwuj
Danuta Kołożyn-Krajewska
Danuta Kołożyn-Krajewska
profesor zwyczajny SGGW w Warszawie
Zweryfikowany adres z sggw.pl
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
Acid contents and the effect of fermentation condition of Kombucha tea beverages on physicochemical, microbiological and sensory properties
K Neffe-Skocińska, B Sionek, I Ścibisz, D Kołożyn-Krajewska
Cyta-journal of food 15 (4), 601-607, 2017
2532017
Probiotics: versatile bioactive components in promoting human health
J Sharifi-Rad, CF Rodrigues, Z Stojanović-Radić, M Dimitrijević, A Aleksić, ...
Medicina 56 (9), 433, 2020
1632020
Probiotic meat products and human nutrition
D Kołożyn-Krajewska, ZJ Dolatowski
Process Biochemistry 47 (12), 1761-1772, 2012
1562012
Comparison of Antibacterial Activity of Lactobacillus plantarum Strains Isolated from Two Different Kinds of Regional Cheeses from Poland: Oscypek and Korycinski …
A Ołdak, D Zielińska, A Rzepkowska, D Kołożyn-Krajewska
BioMed research international 2017 (1), 6820369, 2017
1232017
Risk of food losses and potential of food recovery for social purposes
B Bilska, M Wrzosek, D Kołożyn-Krajewska, K Krajewski
Waste Management 52, 269-277, 2016
992016
Trends and possibilities of the use of probiotics in food production
K Neffe-Skocińska, A Rzepkowska, A Szydłowska, D Kołożyn-Krajewska
Alternative and replacement foods, 65-94, 2018
922018
Higiena produkcji żywności
D Kołożyn-Krajewska, E Czarniecka-Skubina, W Grzesińska, ...
Wydawnictwo SGGW, 2019
912019
Analysis of the behaviors of polish consumers in relation to food waste
B Bilska, M Tomaszewska, D Kołożyn-Krajewska
Sustainability 12 (1), 304, 2019
862019
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności: teoria i praktyka
D Kołożyn-Krajewska, T Sikora
Wydawnictwo CH Beck, 2010
812010
Consumer understanding of the date of minimum durability of food in association with quality evaluation of food products after expiration
D Zielińska, B Bilska, K Marciniak-Łukasiak, A Łepecka, M Trząskowska, ...
International journal of environmental research and public health 17 (5), 1632, 2020
712020
Microbiological quality of raw-fermented sausages with Lactobacillus casei LOCK 0900 probiotic strain
M Trząskowska, D Kołożyn-Krajewska, K Wójciak, Z Dolatowski
Food Control 35 (1), 184-191, 2014
712014
Identifying factors associated with food losses during transportation: Potentials for social purposes
M Lipińska, M Tomaszewska, D Kołożyn-Krajewska
Sustainability 11 (7), 2046, 2019
592019
HACCP: Koncepcja i system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności
D Kołożyn-Krajewska, T Sikora
Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego, 1999
581999
Estimation of the scale of food waste in hotel food services—A case study
M Tomaszewska, B Bilska, A Tul-Krzyszczuk, D Kołożyn-Krajewska
Sustainability 13 (1), 421, 2021
552021
Organic whey as a source of Lactobacillus strains with selected technological and antimicrobial properties
A Rzepkowska, D Zielińska, A Ołdak, D Kołożyn‐Krajewska
International Journal of Food Science & Technology 52 (9), 1983-1994, 2017
552017
The Effect of the Lactobacillus Casei Lock 0900 Probiotic Strain on the Quality of Dry‐Fermented Sausage During Chilling Storage
KM Wójciak, ZJ Dolatowski, D Kołożyn‐Krajewska, M Trząskowska
Journal of Food Quality 35 (5), 353-365, 2012
532012
Probiotics in fermented meat products
D Kołożyn-Krajewska, ZJ Dolatowski
Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 8 (2), 61-74, 2009
532009
Mapping the structure of food waste management research: A co-keyword analysis
I Gorzeń-Mitka, B Bilska, M Tomaszewska, D Kołożyn-Krajewska
International Journal of Environmental Research and Public Health 17 (13), 4798, 2020
522020
Towaroznawstwo żywności
D Kołożyn-Krajewska
Sklep WSiP 10% rabatu, 2004
522004
HACCP
D Kołożyn-Krajewska, T Sikora
Koncepcja i system zapewnienia bezpieczeństwa jakości. SITSpoż, Warszawa, 1999
511999
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–20