Acid contents and the effect of fermentation condition of Kombucha tea beverages on physicochemical, microbiological and sensory properties K Neffe-Skocińska, B Sionek, I Ścibisz, D Kołożyn-Krajewska Cyta-journal of food 15 (4), 601-607, 2017 | 253 | 2017 |
Probiotics: versatile bioactive components in promoting human health J Sharifi-Rad, CF Rodrigues, Z Stojanović-Radić, M Dimitrijević, A Aleksić, ... Medicina 56 (9), 433, 2020 | 163 | 2020 |
Probiotic meat products and human nutrition D Kołożyn-Krajewska, ZJ Dolatowski Process Biochemistry 47 (12), 1761-1772, 2012 | 156 | 2012 |
Comparison of Antibacterial Activity of Lactobacillus plantarum Strains Isolated from Two Different Kinds of Regional Cheeses from Poland: Oscypek and Korycinski … A Ołdak, D Zielińska, A Rzepkowska, D Kołożyn-Krajewska BioMed research international 2017 (1), 6820369, 2017 | 123 | 2017 |
Risk of food losses and potential of food recovery for social purposes B Bilska, M Wrzosek, D Kołożyn-Krajewska, K Krajewski Waste Management 52, 269-277, 2016 | 99 | 2016 |
Trends and possibilities of the use of probiotics in food production K Neffe-Skocińska, A Rzepkowska, A Szydłowska, D Kołożyn-Krajewska Alternative and replacement foods, 65-94, 2018 | 92 | 2018 |
Higiena produkcji żywności D Kołożyn-Krajewska, E Czarniecka-Skubina, W Grzesińska, ... Wydawnictwo SGGW, 2019 | 91 | 2019 |
Analysis of the behaviors of polish consumers in relation to food waste B Bilska, M Tomaszewska, D Kołożyn-Krajewska Sustainability 12 (1), 304, 2019 | 86 | 2019 |
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności: teoria i praktyka D Kołożyn-Krajewska, T Sikora Wydawnictwo CH Beck, 2010 | 81 | 2010 |
Consumer understanding of the date of minimum durability of food in association with quality evaluation of food products after expiration D Zielińska, B Bilska, K Marciniak-Łukasiak, A Łepecka, M Trząskowska, ... International journal of environmental research and public health 17 (5), 1632, 2020 | 71 | 2020 |
Microbiological quality of raw-fermented sausages with Lactobacillus casei LOCK 0900 probiotic strain M Trząskowska, D Kołożyn-Krajewska, K Wójciak, Z Dolatowski Food Control 35 (1), 184-191, 2014 | 71 | 2014 |
Identifying factors associated with food losses during transportation: Potentials for social purposes M Lipińska, M Tomaszewska, D Kołożyn-Krajewska Sustainability 11 (7), 2046, 2019 | 59 | 2019 |
HACCP: Koncepcja i system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności D Kołożyn-Krajewska, T Sikora Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego, 1999 | 58 | 1999 |
Estimation of the scale of food waste in hotel food services—A case study M Tomaszewska, B Bilska, A Tul-Krzyszczuk, D Kołożyn-Krajewska Sustainability 13 (1), 421, 2021 | 55 | 2021 |
Organic whey as a source of Lactobacillus strains with selected technological and antimicrobial properties A Rzepkowska, D Zielińska, A Ołdak, D Kołożyn‐Krajewska International Journal of Food Science & Technology 52 (9), 1983-1994, 2017 | 55 | 2017 |
The Effect of the Lactobacillus Casei Lock 0900 Probiotic Strain on the Quality of Dry‐Fermented Sausage During Chilling Storage KM Wójciak, ZJ Dolatowski, D Kołożyn‐Krajewska, M Trząskowska Journal of Food Quality 35 (5), 353-365, 2012 | 53 | 2012 |
Probiotics in fermented meat products D Kołożyn-Krajewska, ZJ Dolatowski Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 8 (2), 61-74, 2009 | 53 | 2009 |
Mapping the structure of food waste management research: A co-keyword analysis I Gorzeń-Mitka, B Bilska, M Tomaszewska, D Kołożyn-Krajewska International Journal of Environmental Research and Public Health 17 (13), 4798, 2020 | 52 | 2020 |
Towaroznawstwo żywności D Kołożyn-Krajewska Sklep WSiP 10% rabatu, 2004 | 52 | 2004 |
HACCP D Kołożyn-Krajewska, T Sikora Koncepcja i system zapewnienia bezpieczeństwa jakości. SITSpoż, Warszawa, 1999 | 51 | 1999 |