Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 4406 | 3526 |
h-indeks | 32 | 30 |
i10-indeks | 79 | 68 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko6 artykułów
0 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Alireza Sadeghi MahoonakProfessor, Department of Food Science and Technology, Gorgan university of agricultural sciences andZweryfikowany adres z gau.ac.ir
- Seid Mahdi JafariProfessor, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural ResourcesZweryfikowany adres z gau.ac.ir
- Yahya MaghsoudlouProfessor of Food Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural ResourcesZweryfikowany adres z gau.ac.ir
- Mahdi KashaninejadProfessor of Food Process Eng., Gorgan University of Agricultural Sciences & Natural ResourcesZweryfikowany adres z gau.ac.ir
- Elham AssadpourGorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran, www.gau.ac.irZweryfikowany adres z gau.ac.ir
- Aman Mohammad ZIAIIFARProfessor of Food Process Engineering,Gorgan University of Agricultural Sciences & Natural ResourcesZweryfikowany adres z gau.ac.ir
- Mehdi GharekhaniAssociate Professor, Islamic Azad University, Tabriz branchZweryfikowany adres z iaut.ac.ir
Obserwuj
Mohammad Ghorbani
Associate Prof., Dept. Food Science and Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and
Zweryfikowany adres z gau.ac.ir