Utwórz swój profil
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko1 artykuł
0 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Edward FrongilloUniversity of South CarolinaZweryfikowany adres z mailbox.sc.edu
- christine e blakeUniversity of south carolinaZweryfikowany adres z mailbox.sc.edu
- Sharraf SaminDoctoral Student, Department of Health Promotion, Education & Behavior, Arnold School of PublicZweryfikowany adres z email.sc.edu
- Morgan BoncykUniversity of South Carolina; Purdue UniversityZweryfikowany adres z email.sc.edu
- Ramya AmbikapathiConrell University, Department of Global DevelopmentZweryfikowany adres z cornell.edu
- Stella NordhagenSenior Technical Specialist, Global Alliance for Improved Nutrition (GAIN)Zweryfikowany adres z gainhealth.org
- Mariah NgutuLecturer and Research FellowZweryfikowany adres z uonbi.ac.ke
- Bharati KulkarniScientist G,Indian Council of Medical Research, New Delhi, IndiaZweryfikowany adres z icmr.gov.in
- Paula Dominguez-SalasLSHTMZweryfikowany adres z lshtm.ac.uk
- Michelle HoldsworthIRD, Montpellier, France/University of Sheffield, UKZweryfikowany adres z sheffield.ac.uk
- Crystal PatilProfessor of Nursing, University of MichiganZweryfikowany adres z umich.edu
- Amos LaarSchool of Public Health, University of GhanaZweryfikowany adres z ug.edu.gh
- Sigrid Wertheim-HeckAssociate Professor Global Food System Sustainability, Environmental Policy, Wageningen UniversityZweryfikowany adres z wur.nl
- Bezawit E KaseUniversity of South CarolinaZweryfikowany adres z email.sc.edu
- Sunny S. KimInternational Food Policy Research InstituteZweryfikowany adres z cgiar.org
Obserwuj
Sejla Isanovic
Doctoral Student, Arnold School of Public Health, University of South Carolina
Zweryfikowany adres z email.sc.edu