Obserwuj
Urszula Samotyja
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
Oxidation of lipids in food
E W¹sowicz, A Gramza, M Hêœ, HH Jeleñ, J Korczak, M Ma³ecka, ...
Pol J Food Nutr Sci 13 (54), 87-100, 2004
1932004
Effects of blackcurrant seeds and rosemary extracts on oxidative stability of bulk and emulsified lipid substrates
U Samotyja, M Małecka
Food chemistry 104 (1), 317-323, 2007
692007
Antioxidant activity of blackcurrant seeds extract and rosemary extracts in soybean oil
U Samotyja, M Małecka
European Journal of Lipid Science and Technology 112 (12), 1331-1336, 2010
372010
Influence of shelf life labelling on the sensory acceptability of potato snacks
U Samotyja
British Food Journal, 2015
202015
The use of oxygen content determination method based on fluorescence quenching for rapeseed oil shelf-life assessment
W Kozak, U Samotyja
Food Control 33 (1), 162-165, 2013
182013
Potato peel as a sustainable resource of natural antioxidants for the food industry
U Samotyja
Potato Research 62 (4), 435-451, 2019
162019
Solvent influence on antioxidant activity assay of selected cold-pressed plant oils
M Sielicka, U Samotyja
PhD Interdisciplinary Journal 1, 67-74, 2013
112013
Przeciwutleniające właściwości ekstraktów z kiełków roślin
U Samotyja, T Zdziebłowski, M SZLACHTA, M MAŁECKA
Żywn Nauka Technol Jakość 14 (5), 122-128, 2007
112007
How date type, freshness labelling and food category influence consumer rejection
U Samotyja, M Sielicka‐Różyńska
International Journal of Consumer Studies 45 (3), 441-455, 2021
102021
Przeciwutleniające właściwości handlowych ekstraktów z rozmarynu
U Samotyja, A Urbanowicz
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement 2 (12), 2005
82005
Headspace oxygen measurements can be used as a fast and convenient method for shelf‐life assessment of potato snacks
U Samotyja, W Kozak
European Journal of Lipid Science and Technology 117 (6), 851-857, 2015
72015
Sklad frakcji wolnych fenolokwasow w piwie
U Samotyja, M Malecka, I Klimczak
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny 3 (46), 29-31, 2002
72002
Consumer acceptability studies in shelf-life estimation of rapeseed and sunflower oils
U Samotyja
Acta Alimentaria 44 (1), 60-67, 2015
62015
The influence of storage temperature on oxidative stability and shelf-life of peanuts
U Samotyja, M Malecka
Pol. J. Natur. Sc 30 (4), 439-450, 2015
62015
Antioxidant properties of commercial extracts of rosemary
U Samotyja, A Urbanowicz
Food Sci. Technol. Qual 2, 184-192, 2005
62005
Sklad i wlasciwosci przeciwrodnikowe fenolokwasow slodu
U Samotyja, M Malecka, I Klimczak
Żywność Nauka Technologia Jakość 9 (3), 67-76, 2002
62002
The role of labels and perceived health risk in avoidable food wasting
M Ankiel, U Samotyja
Sustainability 12 (20), 8725, 2020
42020
Znaczenie badań nad trwałością żywności w aspekcie zapewnienia jej jakości i bezpieczeństwa konsumenta
U Samotyja
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, Poznań, 2016
42016
Procesy hydrolityczne frakcji tłuszczowej mąk z nasion roślin oleistych
U Samotyja, P Kowalczak, M Lewandowska, J Musielak
w domowej produkcji żywności. Analiza na przykładzie wybranej gminy …, 2014
42014
The use of plant extracts in stabilization of triacylglycerols
U Samotyja, A Gramza, M Małecka, J Korczak
III Euro Fed lipid congress: fats and lipids in a changing world, Edinburgh, 5-8, 2004
42004
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–20