Oxidation of lipids in food E W¹sowicz, A Gramza, M Hêœ, HH Jeleñ, J Korczak, M Ma³ecka, ... Pol J Food Nutr Sci 13 (54), 87-100, 2004 | 193 | 2004 |
Effects of blackcurrant seeds and rosemary extracts on oxidative stability of bulk and emulsified lipid substrates U Samotyja, M Małecka Food chemistry 104 (1), 317-323, 2007 | 69 | 2007 |
Antioxidant activity of blackcurrant seeds extract and rosemary extracts in soybean oil U Samotyja, M Małecka European Journal of Lipid Science and Technology 112 (12), 1331-1336, 2010 | 37 | 2010 |
Influence of shelf life labelling on the sensory acceptability of potato snacks U Samotyja British Food Journal, 2015 | 20 | 2015 |
The use of oxygen content determination method based on fluorescence quenching for rapeseed oil shelf-life assessment W Kozak, U Samotyja Food Control 33 (1), 162-165, 2013 | 18 | 2013 |
Potato peel as a sustainable resource of natural antioxidants for the food industry U Samotyja Potato Research 62 (4), 435-451, 2019 | 16 | 2019 |
Solvent influence on antioxidant activity assay of selected cold-pressed plant oils M Sielicka, U Samotyja PhD Interdisciplinary Journal 1, 67-74, 2013 | 11 | 2013 |
Przeciwutleniające właściwości ekstraktów z kiełków roślin U Samotyja, T Zdziebłowski, M SZLACHTA, M MAŁECKA Żywn Nauka Technol Jakość 14 (5), 122-128, 2007 | 11 | 2007 |
How date type, freshness labelling and food category influence consumer rejection U Samotyja, M Sielicka‐Różyńska International Journal of Consumer Studies 45 (3), 441-455, 2021 | 10 | 2021 |
Przeciwutleniające właściwości handlowych ekstraktów z rozmarynu U Samotyja, A Urbanowicz Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement 2 (12), 2005 | 8 | 2005 |
Headspace oxygen measurements can be used as a fast and convenient method for shelf‐life assessment of potato snacks U Samotyja, W Kozak European Journal of Lipid Science and Technology 117 (6), 851-857, 2015 | 7 | 2015 |
Sklad frakcji wolnych fenolokwasow w piwie U Samotyja, M Malecka, I Klimczak Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny 3 (46), 29-31, 2002 | 7 | 2002 |
Consumer acceptability studies in shelf-life estimation of rapeseed and sunflower oils U Samotyja Acta Alimentaria 44 (1), 60-67, 2015 | 6 | 2015 |
The influence of storage temperature on oxidative stability and shelf-life of peanuts U Samotyja, M Malecka Pol. J. Natur. Sc 30 (4), 439-450, 2015 | 6 | 2015 |
Antioxidant properties of commercial extracts of rosemary U Samotyja, A Urbanowicz Food Sci. Technol. Qual 2, 184-192, 2005 | 6 | 2005 |
Sklad i wlasciwosci przeciwrodnikowe fenolokwasow slodu U Samotyja, M Malecka, I Klimczak Żywność Nauka Technologia Jakość 9 (3), 67-76, 2002 | 6 | 2002 |
The role of labels and perceived health risk in avoidable food wasting M Ankiel, U Samotyja Sustainability 12 (20), 8725, 2020 | 4 | 2020 |
Znaczenie badań nad trwałością żywności w aspekcie zapewnienia jej jakości i bezpieczeństwa konsumenta U Samotyja Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, Poznań, 2016 | 4 | 2016 |
Procesy hydrolityczne frakcji tłuszczowej mąk z nasion roślin oleistych U Samotyja, P Kowalczak, M Lewandowska, J Musielak w domowej produkcji żywności. Analiza na przykładzie wybranej gminy …, 2014 | 4 | 2014 |
The use of plant extracts in stabilization of triacylglycerols U Samotyja, A Gramza, M Małecka, J Korczak III Euro Fed lipid congress: fats and lipids in a changing world, Edinburgh, 5-8, 2004 | 4 | 2004 |