Urszula Samotyja
TytułCytowane przezRok
Oxidation of lipids in food
E Wasowicz, A Gramza, M Hes, H Jelen, J Korczak, M Malecka, ...
Polish Journal of food and nutrition sciences 13 (Spec. Issue 1), 2004
1062004
Effects of blackcurrant seeds and rosemary extracts on oxidative stability of bulk and emulsified lipid substrates
U Samotyja, M Małecka
Food chemistry 104 (1), 317-323, 2007
532007
Antioxidant activity of blackcurrant seeds extract and rosemary extracts in soybean oil
U Samotyja, M Małecka
European Journal of Lipid Science and Technology 112 (12), 1331-1336, 2010
322010
The use of oxygen content determination method based on fluorescence quenching for rapeseed oil shelf-life assessment
W Kozak, U Samotyja
Food control 33 (1), 162-165, 2013
132013
Influence of shelf life labelling on the sensory acceptability of potato snacks
U Samotyja
British Food Journal 117 (1), 222-233, 2015
92015
Przeciwutleniające właściwości ekstraktów z kiełków roślin. Żywność
U Samotyja, T Zdziebłowski, M Szlachta, M Małecka
Nauka. Technologia. Jakość 5 (54), 122-128, 2007
92007
Solvent influence on antioxidant activity assay of selected cold-pressed plant oils
M Sielicka, U Samotyja
PhD Interdisciplinary Journal 1, 67-74, 2013
82013
Sklad frakcji wolnych fenolokwasow w piwie
U Samotyja, M Malecka, I Klimczak
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny 3 (46), 29-31, 2002
72002
Przeciwutleniające właściwości handlowych ekstraktów z rozmarynu
U Samotyja, A Urbanowicz
Żywność: nauka-technologia-jakość 12 (2 (43), Supl.), 184-192, 2005
62005
Headspace oxygen measurements can be used as a fast and convenient method for shelf‐life assessment of potato snacks
U Samotyja, W Kozak
European journal of lipid science and technology 117 (6), 851-857, 2015
52015
The influence of storage temperature on oxidative stability and shelf-life of peanuts
U Samotyja, U Małecka
Pol. J. Natur. Sc 30 (4), 439-450, 2015
52015
Antioxidant properties of commercial extracts of rosemary
U Samotyja, A Urbanowicz
Żywnosc 12, 184-192, 2005
52005
Sklad i wlasciwosci przeciwrodnikowe fenolokwasow slodu
U Samotyja, M Malecka, I Klimczak
Żywność Nauka Technologia Jakość 3 (09), 67-76, 2002
52002
Znaczenie badań nad trwałością żywności w aspekcie zapewnienia jej jakości i bezpieczeństwa konsumenta
U Samotyja
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, Poznań, 2016
42016
Consumer acceptability studies in shelf-life estimation of rapeseed and sunflower oils
U Samotyja
Acta alimentaria 44 (1), 60-67, 2015
42015
Aktywnosc naturalnych przeciwutleniaczy w oleju rzepakowym i triacyloglicerolach oleju rzepakowego
U Samotyja, M Malecka
Tłuszcze Jadalne 3 (38), 139-146, 2003
42003
Procesy hydrolityczne frakcji tłuszczowej mąk z nasion roślin oleistych
U Samotyja, P Kowalczak, M Lewandowska, J Musielak
w domowej produkcji żywności. Analiza na przykładzie wybranej gminy …, 2014
32014
Saturated anf Trans Fatty Acids in Selected Confectionery Products
U Samotyja, M Małecka, M Pawłowska
Zeszyty Naukowe/Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, 37-43, 2010
32010
The use of plant extracts in stabilization of triacylglycerols
U Samotyja, A Gramza, M Małecka, J Korczak
III Euro Fed lipid congress: fats and lipids in a changing world, Edinburgh, 5-8, 2004
32004
Przeciwutleniające i prozdrowotne oddziaływanie związków fenolowych
U Samotyja
Zeszyty Naukowe/Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, 26-40, 2010
22010
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–20