Oxidation of lipids in food E Wąsowicz, A Gramza, M Hęś, HH Jeleń, J Korczak, M Małecka, ... Polish journal of food and nutrition sciences 54 (1s), 87-100, 2004 | 340 | 2004 |
Effects of blackcurrant seeds and rosemary extracts on oxidative stability of bulk and emulsified lipid substrates U Samotyja, M Małecka Food chemistry 104 (1), 317-323, 2007 | 72 | 2007 |
Potato peel as a sustainable resource of natural antioxidants for the food industry U Samotyja Potato Research 62 (4), 435-451, 2019 | 41 | 2019 |
Antioxidant activity of blackcurrant seeds extract and rosemary extracts in soybean oil U Samotyja, M Małecka European Journal of Lipid Science and Technology 112 (12), 1331-1336, 2010 | 39 | 2010 |
How date type, freshness labelling and food category influence consumer rejection U Samotyja, M Sielicka‐Różyńska International Journal of Consumer Studies 45 (3), 441-455, 2021 | 33 | 2021 |
The use of oxygen content determination method based on fluorescence quenching for rapeseed oil shelf-life assessment W Kozak, U Samotyja Food Control 33 (1), 162-165, 2013 | 21 | 2013 |
Influence of shelf life labelling on the sensory acceptability of potato snacks U Samotyja British Food Journal 117 (1), 222-233, 2015 | 20 | 2015 |
The role of labels and perceived health risk in avoidable food wasting M Ankiel, U Samotyja Sustainability 12 (20), 8725, 2020 | 19 | 2020 |
Solvent influence on antioxidant activity assay of selected cold-pressed plant oils M Sielicka, U Samotyja PhD Interdisciplinary Journal, 2013 | 12 | 2013 |
Przeciwutleniające właściwości ekstraktów z kiełków roślin U Samotyja, T Zdziebłowski, M SZLACHTA, M MAŁECKA Żywność. Nauka. Technologia. Jakość 5 (54), 122-128, 2007 | 11 | 2007 |
Znaczenie badań nad trwałością żywności w aspekcie zapewnienia jej jakości i bezpieczeństwa konsumenta U Samotyja Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, Poznań, 2016 | 10 | 2016 |
Badania sensoryczne w ocenie jakości produktów U Samotyja, M Sielicka-Różyńska, I Klimczak Materiały dydaktyczne, 2020 | 9 | 2020 |
Headspace oxygen measurements can be used as a fast and convenient method for shelf‐life assessment of potato snacks U Samotyja, W Kozak European journal of lipid science and technology 117 (6), 851-857, 2015 | 9 | 2015 |
Consumer opinions on the causes of food waste—demographic and economic conditions M Ankiel, U Samotyja Marketing of Scientific and Research Organizations 42 (4), 75-96, 2021 | 8 | 2021 |
The influence of storage temperature on oxidative stability and shelf-life of peanuts U Samotyja, M Malecka Pol. J. Nat. Sci 30, 439-450, 2015 | 8 | 2015 |
Przeciwutleniające właściwości handlowych ekstraktów z rozmarynu U Samotyja, A Urbanowicz Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement 2 (12), 2005 | 8 | 2005 |
Sklad i wlasciwosci przeciwrodnikowe fenolokwasow slodu U Samotyja, M Malecka, I Klimczak Żywność Nauka Technologia Jakość 9 (3), 67-76, 2002 | 7 | 2002 |
Sklad frakcji wolnych fenolokwasow w piwie U Samotyja, M Malecka, I Klimczak Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny 3 (46), 29-31, 2002 | 7 | 2002 |
The system of date labelling in the food supply chain-the weak links from the perspective of final consumers U Samotyja LogForum 17 (3), 2021 | 6 | 2021 |
Consumer acceptability studies in shelf-life estimation of rapeseed and sunflower oils U Samotyja Acta Alimentaria 44 (1), 60-67, 2015 | 6 | 2015 |