Obserwuj
Urszula Samotyja
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
Oxidation of lipids in food
E Wąsowicz, A Gramza, M Hęś, HH Jeleń, J Korczak, M Małecka, ...
Polish journal of food and nutrition sciences 54 (1s), 87-100, 2004
3402004
Effects of blackcurrant seeds and rosemary extracts on oxidative stability of bulk and emulsified lipid substrates
U Samotyja, M Małecka
Food chemistry 104 (1), 317-323, 2007
722007
Potato peel as a sustainable resource of natural antioxidants for the food industry
U Samotyja
Potato Research 62 (4), 435-451, 2019
412019
Antioxidant activity of blackcurrant seeds extract and rosemary extracts in soybean oil
U Samotyja, M Małecka
European Journal of Lipid Science and Technology 112 (12), 1331-1336, 2010
392010
How date type, freshness labelling and food category influence consumer rejection
U Samotyja, M Sielicka‐Różyńska
International Journal of Consumer Studies 45 (3), 441-455, 2021
332021
The use of oxygen content determination method based on fluorescence quenching for rapeseed oil shelf-life assessment
W Kozak, U Samotyja
Food Control 33 (1), 162-165, 2013
212013
Influence of shelf life labelling on the sensory acceptability of potato snacks
U Samotyja
British Food Journal 117 (1), 222-233, 2015
202015
The role of labels and perceived health risk in avoidable food wasting
M Ankiel, U Samotyja
Sustainability 12 (20), 8725, 2020
192020
Solvent influence on antioxidant activity assay of selected cold-pressed plant oils
M Sielicka, U Samotyja
PhD Interdisciplinary Journal, 2013
122013
Przeciwutleniające właściwości ekstraktów z kiełków roślin
U Samotyja, T Zdziebłowski, M SZLACHTA, M MAŁECKA
Żywność. Nauka. Technologia. Jakość 5 (54), 122-128, 2007
112007
Znaczenie badań nad trwałością żywności w aspekcie zapewnienia jej jakości i bezpieczeństwa konsumenta
U Samotyja
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, Poznań, 2016
102016
Badania sensoryczne w ocenie jakości produktów
U Samotyja, M Sielicka-Różyńska, I Klimczak
Materiały dydaktyczne, 2020
92020
Headspace oxygen measurements can be used as a fast and convenient method for shelf‐life assessment of potato snacks
U Samotyja, W Kozak
European journal of lipid science and technology 117 (6), 851-857, 2015
92015
Consumer opinions on the causes of food waste—demographic and economic conditions
M Ankiel, U Samotyja
Marketing of Scientific and Research Organizations 42 (4), 75-96, 2021
82021
The influence of storage temperature on oxidative stability and shelf-life of peanuts
U Samotyja, M Malecka
Pol. J. Nat. Sci 30, 439-450, 2015
82015
Przeciwutleniające właściwości handlowych ekstraktów z rozmarynu
U Samotyja, A Urbanowicz
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement 2 (12), 2005
82005
Sklad i wlasciwosci przeciwrodnikowe fenolokwasow slodu
U Samotyja, M Malecka, I Klimczak
Żywność Nauka Technologia Jakość 9 (3), 67-76, 2002
72002
Sklad frakcji wolnych fenolokwasow w piwie
U Samotyja, M Malecka, I Klimczak
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny 3 (46), 29-31, 2002
72002
The system of date labelling in the food supply chain-the weak links from the perspective of final consumers
U Samotyja
LogForum 17 (3), 2021
62021
Consumer acceptability studies in shelf-life estimation of rapeseed and sunflower oils
U Samotyja
Acta Alimentaria 44 (1), 60-67, 2015
62015
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–20