Urszula Samotyja
Title
Cited by
Cited by
Year
Oxidation of lipids in food
E WASOWICZ, A GRAMZA, M HES, HH JELEN, J KORCZAK
Polish journal of food and nutrition sciences 13, 87-100, 2004
1322004
Characteristics of students eating habits with the separation of the nutritional models using advanced statistical analysis methods.
L Wądołowska, R Cichon, MA Słowińska, E Szymelfejnik
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences 13 (1), 87-98, 2004
922004
Effects of blackcurrant seeds and rosemary extracts on oxidative stability of bulk and emulsified lipid substrates
U Samotyja, M Małecka
Food chemistry 104 (1), 317-323, 2007
572007
Antioxidant activity of blackcurrant seeds extract and rosemary extracts in soybean oil
U Samotyja, M Małecka
European Journal of Lipid Science and Technology 112 (12), 1331-1336, 2010
322010
The use of oxygen content determination method based on fluorescence quenching for rapeseed oil shelf-life assessment
W Kozak, U Samotyja
Food control 33 (1), 162-165, 2013
162013
Influence of shelf life labelling on the sensory acceptability of potato snacks
U Samotyja
British Food Journal, 2015
132015
Przeciwutleniające właściwości ekstraktów z kiełków roślin
U Samotyja, T Zdziebłowski, M Szlachta, M Małecka
Żywność: nauka-technologia-jakość, 122-128, 2007
102007
Solvent influence on antioxidant activity assay of selected cold-pressed plant oils
M Sielicka, U Samotyja
PhD Interdisciplinary Journal 1, 67-74, 2013
82013
Przeciwutleniające właściwości handlowych ekstraktów z rozmarynu
U Samotyja, A Urbanowicz
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement 2 (12), 2005
82005
Sklad frakcji wolnych fenolokwasow w piwie
U Samotyja, M Malecka, I Klimczak
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny 3 (46), 29-31, 2002
72002
Headspace oxygen measurements can be used as a fast and convenient method for shelf‐life assessment of potato snacks
U Samotyja, W Kozak
European Journal of Lipid Science and Technology 117 (6), 851-857, 2015
62015
Sklad i wlasciwosci przeciwrodnikowe fenolokwasow slodu
U Samotyja, M Malecka, I Klimczak
Żywność Nauka Technologia Jakość 9 (3), 67-76, 2002
62002
Znaczenie badań nad trwałością żywności w aspekcie zapewnienia jej jakości i bezpieczeństwa konsumenta
U Samotyja
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, Poznań, 2016
52016
The influence of storage temperature on oxidative stability and shelf-life of peanuts
U Samotyja, M Malecka
Pol. J. Natur. Sc 30 (4), 439-450, 2015
52015
Antioxidant properties of commercial extracts of rosemary, Żywność
U Samotyja, A Urbanowicz
Nauka. Technologia 2 (43), 184-192, 2005
52005
Consumer acceptability studies in shelf-life estimation of rapeseed and sunflower oils
U Samotyja
Acta Alimentaria 44 (1), 60-67, 2015
42015
Procesy hydrolityczne frakcji tłuszczowej mąk z nasion roślin oleistych
U Samotyja, P Kowalczak, M Lewandowska, J Musielak
w domowej produkcji żywności. Analiza na przykładzie wybranej gminy …, 2014
42014
The use of plant extracts in stabilization of triacylglycerols
U Samotyja, A Gramza, M Małecka, J Korczak
III Euro Fed lipid congress: fats and lipids in a changing world, Edinburgh, 5-8, 2004
42004
Aktywnosc naturalnych przeciwutleniaczy w oleju rzepakowym i triacyloglicerolach oleju rzepakowego
U Samotyja, M Malecka
Tłuszcze Jadalne 3 (38), 139-146, 2003
42003
Saturated anf Trans Fatty Acids in Selected Confectionery Products
U Samotyja, M Małecka, M Pawłowska
Zeszyty Naukowe/Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, 37-43, 2010
32010
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20