Follow
Urszula Samotyja
Title
Cited by
Cited by
Year
Oxidation of lipids in food
E Wasowicz, A Gramza, M Hes, H Jelen, J Korczak, M Malecka, ...
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences 13 (Spec. Issue 1), 2004
2072004
Oxidation of lipids in food.
E Wąsowicz, A Gramza, M Hęś, HH Jeleń, J Korczak, M Małecka, ...
1282004
Effects of blackcurrant seeds and rosemary extracts on oxidative stability of bulk and emulsified lipid substrates
U Samotyja, M Małecka
Food chemistry 104 (1), 317-323, 2007
712007
Antioxidant activity of blackcurrant seeds extract and rosemary extracts in soybean oil
U Samotyja, M Małecka
European Journal of Lipid Science and Technology 112 (12), 1331-1336, 2010
392010
Potato peel as a sustainable resource of natural antioxidants for the food industry
U Samotyja
Potato research 62 (4), 435-451, 2019
332019
How date type, freshness labelling and food category influence consumer rejection
U Samotyja, M Sielicka‐Różyńska
International Journal of Consumer Studies 45 (3), 441-455, 2021
242021
The use of oxygen content determination method based on fluorescence quenching for rapeseed oil shelf-life assessment
W Kozak, U Samotyja
Food control 33 (1), 162-165, 2013
212013
Influence of shelf life labelling on the sensory acceptability of potato snacks
U Samotyja
British Food Journal 117 (1), 222-233, 2015
202015
The role of labels and perceived health risk in avoidable food wasting
M Ankiel, U Samotyja
Sustainability 12 (20), 8725, 2020
112020
Solvent influence on antioxidant activity assay of selected cold-pressed plant oils
M Sielicka, U Samotyja
PhD Interdisciplinary Journal 1, 67-74, 2013
112013
Przeciwutleniające właściwości ekstraktów z kiełków roślin
U Samotyja, T Zdziebłowski, M SZLACHTA, M MAŁECKA
Żywność. Nauka. Technologia. Jakość 5 (54), 122-128, 2007
112007
Znaczenie badań nad trwałością żywności w aspekcie zapewnienia jej jakości i bezpieczeństwa konsumenta
U Samotyja
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, Poznań, 2016
102016
Headspace oxygen measurements can be used as a fast and convenient method for shelf‐life assessment of potato snacks
U Samotyja, W Kozak
European journal of lipid science and technology 117 (6), 851-857, 2015
92015
Badania sensoryczne w ocenie jakości produktów
U Samotyja, M Sielicka-Różyńska, I Klimczak
Materiały dydaktyczne, 2020
82020
The influence of storage temperature on oxidative stability and shelf-life of peanuts
U Samotyja, M Malecka
Pol. J. Nat. Sci 30, 439-450, 2015
82015
Przeciwutleniające właściwości handlowych ekstraktów z rozmarynu
U Samotyja, A Urbanowicz
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement 2 (12), 2005
82005
Sklad i wlasciwosci przeciwrodnikowe fenolokwasow slodu
U Samotyja, M Malecka, I Klimczak
Żywność Nauka Technologia Jakość 9 (3), 67-76, 2002
72002
Sklad frakcji wolnych fenolokwasow w piwie
U Samotyja, M Malecka, I Klimczak
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny 3 (46), 29-31, 2002
72002
Consumer acceptability studies in shelf-life estimation of rapeseed and sunflower oils
U Samotyja
Acta alimentaria 44 (1), 60-67, 2015
62015
Antioxidant properties of commercial extracts of rosemary
U Samotyja, A Urbanowicz
Food Sci. Technol. Qual 2, 184-192, 2005
62005
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20