Świadomość żywieniowa a zachowania żywieniowe konsumentów P Goryńska-Goldmann, Elżbieta Ratajczak Journal of Agribusiness and Rural Development, 41-48, 2010 | 46 | 2010 |
Segmentation of food consumers based on their sustainable attitude M Gazdecki, E Goryńska-Goldmann, M Kiss, Z Szakály Energies 14 (11), 3179, 2021 | 39 | 2021 |
How to Prevent Bread Losses in the Baking and Confectionery Industry?—Measurement, Causes, Management and Prevention E Goryńska-Goldmann, M Gazdecki, K Rejman, J Kobus-Cisowska, ... Agriculture; https://doi.org/10.3390/agriculture11010019 11 (1), 19, 2021 | 39 | 2021 |
Magnitude, Causes and Scope for Reducing Food Losses in the Baking and Confectionery Industry —A Multi-Method Approach E Goryńska-Goldmann, M Gazdecki, R Krystyna, Ł Sylwia, KC Joanna, ... Agriculture; https://doi.org/10.3390/agriculture11100936 11, 2021 | 31 | 2021 |
Variability of Hordeum vulgare L. Cultivars in Yield, Antioxidant Potential, and Cholinesterase Inhibitory Activity J Kobus‐Cisowska, S Piotr, S Oskar, M Dziedziński, D Szymanowska, ... Sustainability 2020, 1938; doi:10.3390/su12051938., 2020 | 27 | 2020 |
Barriers to the development of consumption sustainability: The consumers' perspective on the food markets E Goryńska-Goldmann , International scientific conference; HRADEC ECONOMIC DAYS, Vol. 9(1 …, 2019 | 18 | 2019 |
Tendencje zmian w konsumpcji pieczywa w Polsce E Goryńska-Goldmann Acta Scientiarum Polonorum. Oeconomia 9 (1), 73-86, 2010 | 17 | 2010 |
Awareness of sustainable consumption and its implications for the selection of food products E Goryńska-Goldmann, G Adamczyk, M Gazdecki Journal of Agribusiness and Rural Development 2016 (41), 2016 | 14 | 2016 |
Disadvantageous behavior for achieving sustainable food consumption according to consumer opinions / Zachowania niekorzystne dla równoważenia konsumpcji żywności w opiniach … E Goryńska-Goldmann Annals of the Polish Association of Agricultural and Agribusiness Economists …, 2019 | 12* | 2019 |
Program rozwoju obszarów wiejskich 2014-2020 jako źródło podnoszenia innowacyjności E Gorynska-Goldmann, M Wojcieszak Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu 19 (1), 2017 | 9 | 2017 |
Values versus ethnocentric attitudes of consumers on the food market G Adamczyk, E Gorynska-Goldmann, M Gazdecki Acta Scientiarum Polonorum. Oeconomia 14 (1), 2015 | 9 | 2015 |
Pozyskiwanie środków unijnych przez producentów rolnych w Polsce w ramach działania 132 PROW 2007-2013 E Gorynska-Goldmann, M Wojcieszak Journal of Agribusiness and Rural Development, 73-84, 2013 | 8 | 2013 |
World and Poland per capita cheese consumption A Wielicka, E Goryńska-Goldmann Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Ekonomia 4, 2005 | 8 | 2005 |
Problem nadkonsumpcji suplementów diety przez Polaków / Problem of overconsumption of dietary supplements among the polish population G Dziedziński, E Goryńska-Goldmann, KC Joanna, O Szczepaniak, ... Intecatedra 3, 235-242, 2019 | 7* | 2019 |
Relationships on Food Markets – Consumers’ Perspective M Gazdecki, E Goryńska-Goldmann Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, 2018 | 7 | 2018 |
The system of interorganizational linkages in agri-markets. W: Relationship, Interactions and networks in Competitive Environments M Gazdecki, E Goryńska-Goldmann 35th Annual IMP Conference. Paris: IÉSEG School of Management, 2019 | 6 | 2019 |
Chmiel (Humulus lupulus L.) jako surowiec o właściwościach prozdrowotnych: aktualny stan wiedzy / Common Hop (Humulus lupulus L.) as a raw material with health properties: the … O Szczepaniak, M Dziedzieński, J Kobus-Cisowska, P Szulc, ... Technika Rolnicza Ogrodnicza Leśna 3, 9-12, 2019 | 6 | 2019 |
Consumers’ awareness of the term sustainable consumption. International Scientific Days 2018, Towards Productive, Sustainable and Resilient Global Agriculture and Food Systems E Goryńska-Goldmann, M Gazdecki Conference Proceedings, Volter Kulwer, Nitra, 316-329, 2018 | 6 | 2018 |
Nutritional awareness and nutritional behaviours of consumers E Goryńska-Goldmann, P Ratajczak Journal of Agribusiness and Rural Development 18 (4), 41-48, 2010 | 6 | 2010 |
Zróżnicowanie w sposobie odżywania się bogatych i biednych kategorii społecznych w Polsce E Gorynska-Goldmann, M Sznajder Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu 3 (07), 2005 | 6 | 2005 |