Near-infrared reflectance spectroscopy and multivariate calibration techniques applied to modelling the crude protein, fibre and fat content in rapeseed meal M Daszykowski, MS Wrobel, H Czarnik-Matusewicz, B Walczak Analyst 133 (11), 1523-1531, 2008 | 60 | 2008 |
Identification of ground meat species using near-infrared spectroscopy and class modeling techniques–Aspects of optimization and validation using a one-class classification model L Pieszczek, H Czarnik-Matusewicz, M Daszykowski Meat Science 139, 15-24, 2018 | 53 | 2018 |
Improvement of classification using robust soft classification rules for near-infrared reflectance spectral data M Daszykowski, J Orzel, MS Wrobel, H Czarnik-Matusewicz, B Walczak Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems 109 (1), 86-93, 2011 | 18 | 2011 |
Monitoring the concentrations of Cd, Cu, Pb, Ni, Cr, Zn, Mn and Fe in cultivated Haplic Luvisol soils using near-infrared reflectance spectroscopy and chemometrics S Krzebietke, M Daszykowski, H Czarnik-Matusewicz, I Stanimirova, ... Talanta 251, 123749, 2023 | 12 | 2023 |
Pasze tradycyjne i mieszanka pelnoporcjowa wzbogacona w tluszcz roslinny w tuczu jagniat A Korniewicz, B Paleczek, H Czarnik-Matusewicz, A Sieradzka Roczniki Naukowe Zootechniki 26 (3), 215-229, 1999 | 12* | 1999 |
Zawartosc podstawowych skladnikow pokarmowych w ziarnie roznych mieszancow kukurydzy A Korniewicz, I Kosmala, H Czarnik-Matusewicz, B Paleczek Roczniki Naukowe Zootechniki 27 (1), 289-303, 2000 | 11* | 2000 |
Nutrient contents of varied maize crossbreed A Korniewicz, I Kosmala, H Czarnik-Matusewicz, B Paleczek Annuals of Animal Science 27, 289-303, 2000 | 7 | 2000 |
Efficiency of mineral-fat supplement Humobentofet in boar and gilt nutrition. D Korniewicz, A Korniewicz, Z Dobrzański, R Kołacz, ... | 7 | 1999 |
Phytotherapy threats with emphasis on St. John's wort medicines J Sienkiewicz, H Czarnik-Matusewicz, A Wiela-Hojeńska Polski Merkuriusz Lekarski 35 (209), 309-312, 2013 | 6 | 2013 |
Chemometric detection of acetaminophen in pharmaceuticals by infrared spectroscopy combined with pattern recognition techniques: Comparison of attenuated total reflectance-FTIR … Ł Komsta, H Czarnik-Matusewicz, R Szostak, A Gumieniczek, R Pietraš, ... Journal of AOAC International 94 (3), 743-749, 2011 | 6 | 2011 |
Poprawa wartosci pokarmowej poekstrakcyjnej sruty przez frakcjonowanie sitowe A Korniewicz, T Ziolkowski, H Czarnik-Matusewicz Rośliny Oleiste-Oilseed Crops 16 (2), 383-388, 1995 | 6 | 1995 |
Orthogonal signal correction to PLS modelling in application to spectral data G Balcerowska, R Siuda, H Czarnik-Matusewicz Acta Agrophysica 6 (1), 7-18, 2005 | 5 | 2005 |
Wplyw nasion rzepaku na wskazniki produkcyjne i fizjologiczne cielat oraz jakosc tuszy E Chrzaszcz, T Kistowski, A Korniewicz, H Czarnik-Matusewicz Roczniki Naukowe Zootechniki 22 (1), 231-249, 1995 | 5* | 1995 |
Influence of anticancer therapy on oxidation phenotype and acetylation phenotype in patients with acute myeloblastic leukemia D Wołowiec, G Ganczarski, K Głowacka, H Czarnik-Matusewicz, ... Pharmacological Reports 63 (149), 149-156, 2011 | 4 | 2011 |
The use of the InfraAlyzer 260 Whole Grain for water and fat determination in pork meat HW Czarnik-Matusewicz, A Korniewicz Journal of Near Infrared Spectroscopy 6 (A), A83-A86, 1998 | 4 | 1998 |
Określenie optymalnej proporcji między zawartością grochu i śruty rzepakowej w mieszankach dla tuczników H Czarnik-Matusewicz, A Korniewicz, D Korniewicz, B Paleczek, ... Roczniki Naukowe Zootechniki 24 (4), 171-185, 1997 | 4* | 1997 |
Ocena skutecznosci kwasu fumarowego jako konserwantu mieszanek tresciwych E Kozik, A Korniewicz, H Czarnik-Matusewicz Roczniki Naukowe Zootechniki. Monografie i Rozprawy 31, 349-358, 1992 | 4 | 1992 |
Radiation route to MoCl2(dppe)2 H Czarnik-Matusewicz, JO Dziegielewski Radiochemical and Radioanalytical Letters 51 (6), 355 - 362, 1982 | 4 | 1982 |
Kliniczne znaczenie fenotypu oksydacji i fenotypu acetylacji u chorych na nadczynność tarczycy P Milejski, K Orzechowska-Juzwenko, P Niewiński, M Hurkacz, ... Endokrynologia Polska 57 (6), 605-604, 2006 | 3* | 2006 |
Określenie optymalnej dojrzałości rzeźnej oraz jakości mięsa i tłuszczu jagniąt mieszanców. Ocena rzeźna oraz jakość mięsa i tłuszczu W Kieć, A Korniewicz, B Paleczek, H Czarnik-Matusewicz Roczniki Naukowe Zootechniki 29 (1), 53-71, 2002 | 3 | 2002 |