Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 691 | 657 |
h-indeks | 12 | 12 |
i10-indeks | 12 | 12 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko1 artykuł
0 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- George AggelisProfessor, Dept of Biology, University of Patras, GreeceZweryfikowany adres z upatras.gr
- Seraphim PapanikolaouProfessor in Food Biotechnology - Bioprocesses, Agricultural University of AthensZweryfikowany adres z aua.gr
- Ahmed ElazzazyAss. professorZweryfikowany adres z uj.edu.sa
- Olga TsolchaUniversity of PatrasZweryfikowany adres z upatras.gr
- Athanasia TekerlekopoulouAssociate Professor, Enviromental Engineering, University of PatrasZweryfikowany adres z upatras.gr
- Dimitris SarrisAssistant Professor in Food Biotechnology - Department of Food Science & Nutrition - University ofZweryfikowany adres z aegean.gr
- Stamatia BellouUnit of Microbiology, Department of Biology, University of PatrasZweryfikowany adres z upatras.gr
- Elia Tomás-PejóIMDEA EnergyZweryfikowany adres z imdea.org
- Mercedes Llamas RedondoPostdoctoral researcher, IMDEA EnergyZweryfikowany adres z imdea.org
- Maria MoustakaProfessor, Aristotle University of Thessaloniki, GreeceZweryfikowany adres z bio.auth.gr
- Tatoulis TriantafyllosPostdoctoral researcher- University of PatrasZweryfikowany adres z upatras.gr
- Caterina AM La PortaUniMiZweryfikowany adres z unimi.it