Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 7487 | 6560 |
h-indeks | 49 | 45 |
i10-indeks | 134 | 128 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko64 artykuły
34 artykuły
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Yrjö H. RoosUniversity College CorkZweryfikowany adres z ucc.ie
- John FitzpatrickUniversity College CorkZweryfikowany adres z ucc.ie
- Like MaoTeagasc Food Research CentreZweryfikowany adres z teagasc.ie
- Alan L. KellyUniversity College CorkZweryfikowany adres z ucc.ie
- Duanquan LinTeagasc Food Research Centre, Moorepark, IrelandZweryfikowany adres z teagasc.ie
- Junfu JiResearch officer, Teagasc food research centre, IrelandZweryfikowany adres z teagasc.ie
- Kevin CroninZweryfikowany adres z ucc.ie
- Valentyn MaidannykM.Sc., PhDZweryfikowany adres z teagasc.ie
- Xiaobin MaCollege of Biosystems Engineering and Food Science, Zhejiang UniversityZweryfikowany adres z zju.edu.cn
- Catherine StantonTeagascZweryfikowany adres z teagasc.ie
- Chengdeng ChiFujian Normal UniversityZweryfikowany adres z fjnu.edu.cn
- Wei LuAssociate Professor, Shanghai Jiao Tong UniversityZweryfikowany adres z sjtu.edu.cn
- Shaozong WuSouth China Agricultural UniversityZweryfikowany adres z scau.edu.cn
- weijun chencoconut rsearch instituteZweryfikowany adres z nwu.edu.cn
- mary c.reaTeagascZweryfikowany adres z teagasc.ie
- Jianbo XiaoUniversity of VigoZweryfikowany adres z uvigo.es
- Xiaoxi LiProfessor of Food Science, South China University of TechnologyZweryfikowany adres z scut.edu.cn
- Pierce MaguireTechnology Specialist @ Saltworks Technologies | Former Post-Doc @ Trinity College DublinZweryfikowany adres z tcd.ie
- Gerald FitzgeraldZweryfikowany adres z ucc.ie
- Tian DingZweryfikowany adres z zju.edu.cn