Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 36621 | 22455 |
h-indeks | 94 | 74 |
i10-indeks | 293 | 265 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko15 artykułów
8 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Anet Režek JambrakProfessor, Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of ZagrebZweryfikowany adres z pbf.hr
- Mohammad Turkassistant professorZweryfikowany adres z escom.fr
- D.C. Esveld (Erik)Scienstist Food & Biobased Research Wageningen UniversityZweryfikowany adres z wur.nl
- Eugene VorobievProf. Université de Technologie de CompiègneZweryfikowany adres z utc.fr
- Khodir MadaniUniversité de Béjaia, AlgeriaZweryfikowany adres z univ-bejaia.dz
- Emile GAYDOURetired Professor - Aix Marseille UniversitéZweryfikowany adres z univ-amu.fr
- NN MisraTaif UniversityZweryfikowany adres z tu.edu.sa
- Ali Aouabedprofesseur génie des procédsZweryfikowany adres z univ-blida.dz
- Francesco VisioliUniversity of PadovaZweryfikowany adres z unipd.it
- Safouane HAMDIAssociate Professor, Toulouse University, FranceZweryfikowany adres z univ-tlse3.fr
- Zoran HercegFull professor on Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of ZagrebZweryfikowany adres z pbf.hr
- Ibtisam KamalSoran UniversityZweryfikowany adres z soran.edu.iq
- Maria Angela A. MEIRELESDEA/FEA/UNICAMPZweryfikowany adres z lasefi.com
- Sabah MounirDepartment of Food Science, Faculty of Agriculture, Zagazig UniversityZweryfikowany adres z zu.edu.eg
Obserwuj
Farid CHEMAT
Professeur des Universités, Université d'Avignon
Zweryfikowany adres z univ-avignon.fr - Strona główna