Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 25610 | 11400 |
h-indeks | 78 | 45 |
i10-indeks | 492 | 359 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko36 artykułów
35 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Paola DugoProfessore di Chimica deglI AlimentiZweryfikowany adres z unime.it
- Peter Quinto TranchidaZweryfikowany adres z unime.it
- Paola DonatoRicercatore di Chimica AnaliticaZweryfikowany adres z unicampus.it
- Danilo SciarroneProfessore Associato in Chimica Analitica, Università di MessinaZweryfikowany adres z unime.it
- Costa RosariaRicercatore di Chimica Analitica, Messina UniversityZweryfikowany adres z unime.it
- Giorgia PurcaroGembloux Agro Bio Tech, University of LiégeZweryfikowany adres z uliege.be
- Ivana BonaccorsiUNIVERSITà DI MESSINNAZweryfikowany adres z unime.it
- Trozzi A*MessinaZweryfikowany adres z unime.it
- Philip MarriottProfessor of ChemistryZweryfikowany adres z monash.edu
- Sabrina MoretAssociate Professor of Food Chemistry, Universy of UdineZweryfikowany adres z uniud.it
- Salvatore CuzzocreaProfessore di Farmacologia Università di MessinaZweryfikowany adres z unime.it
- Giovanni D'OrazioCNR - Consiglio Nazionale delle RicercheZweryfikowany adres z cnr.it
- giuseppe Bisignanofull professorZweryfikowany adres z unime.it
- Bartolo GabrieleProfessore Ordinario di Chimica Organica, Università della CalabriaZweryfikowany adres z unical.it
- Corradini, CuniverZweryfikowany adres z unipr.it
- riccardo gucciProfessore Università di PisaZweryfikowany adres z uniud.it