Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 168 | 133 |
h-indeks | 7 | 6 |
i10-indeks | 6 | 5 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko3 artykuły
4 artykuły
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Jens WünscheProfessor der Agrarwissenschaft, Universität HohenheimZweryfikowany adres z uni-hohenheim.de
- Abdelfattah A. DABABATThe International Maize and Wheat Improvement Centre (CIMMYT)Zweryfikowany adres z cgiar.org
- Hans OechsnerDirector of State Institute of Agricultural Engineering and Bioenergy, University of HohenheimZweryfikowany adres z uni-hohenheim.de
- Gritta SchraderSenior Scientist, Julius-Kuehn InstituteZweryfikowany adres z julius-kuehn.de
- Kristina BognerCopernicus Institute of Sustainable DevelopmentZweryfikowany adres z uu.nl
- Jernej JakseUniversity of Ljubljana, Biotechnical Faculty, Agronomy DepartmentZweryfikowany adres z bf.uni-lj.si
- Christian ZörbUniversity of Hohenheim, Institute of Crop Science, Quality of Plant ProductsZweryfikowany adres z uni-hohenheim.de
- Rachael WoodWageningen University and ResearchZweryfikowany adres z wur.nl
- Yanyan ZhangDepartment of Flavor Chemistry, University of HohenheimZweryfikowany adres z uni-hohenheim.de