Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2018 | |
---|---|---|
Cytowania | 5400 | 1876 |
h-indeks | 28 | 22 |
i10-indeks | 44 | 34 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko17 artykułów
2 artykuły
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
Vicente FerreiraUniversity of ZaragozaZweryfikowany adres z unizar.es
Ana EscuderoUniversidad de ZaragozaZweryfikowany adres z unizar.es
Purificacion Hernandez-OrteProfesor Universidad de ZaragozaZweryfikowany adres z unizar.es
Olivier GeffroyEcole d'Ingénieurs de PURPANZweryfikowany adres z purpan.fr
Laura CulleréCiencias de la Salud, Universidad San JorgeZweryfikowany adres z usj.es
Vanesa CarrascónUniversidad de ZaragozaZweryfikowany adres z unizar.es
Luigi MondelloUniversity of MessinaZweryfikowany adres z unime.it
Paola DugoProfessore di Chimica deglI AlimentiZweryfikowany adres z unime.it
Monica ArdanuyUniversitat Politècnica de Catalunya, Department of Materials Science & EngineeringZweryfikowany adres z upc.edu
Merve DARICIGıda Mühendisliği, Çukurova ÜniversitesiZweryfikowany adres z cu.edu.tr
Mariana Buranelo EgeaInstituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia GoianoZweryfikowany adres z ifgoiano.edu.br
Natalia Soares JanzanttiDepartamento de Engenharia e Tecnologia de Alimentos, IBILCE, UNESPZweryfikowany adres z ibilce.unesp.br
Obserwuj
Ricardo Lopez
Professor of Analytical Chemistry, Universidad de Zaragoza
Zweryfikowany adres z unizar.es