Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 8942 | 4998 |
h-indeks | 54 | 37 |
i10-indeks | 105 | 90 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko38 artykułów
14 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Raffaele MezzengaETH ZurichZweryfikowany adres z hest.ethz.ch
- Sreenath BolisettyETH ZurichZweryfikowany adres z hest.ethz.ch
- Dietler GiovanniEPFL, Lausanne, SwitzerlandZweryfikowany adres z epfl.ch
- Antoni Sanchez-FerrerLecturer & Senior Research Scientist, TUM, HFMZweryfikowany adres z hfm.tum.de
- Peter FischerProfessor of Food Rheology, ETH ZurichZweryfikowany adres z hest.ethz.ch
- Ian HamleyUniversity of ReadingZweryfikowany adres z reading.ac.uk
- Guillaume WitzBern UniversityZweryfikowany adres z math.unibe.ch
- Michael Dienermicrocaps AGZweryfikowany adres z microcaps.ch
- Gustav NyströmEMPA / ETH ZurichZweryfikowany adres z empa.ch
- Paolo De Los RiosLaboratory of Statistical Biophysics - EPFLZweryfikowany adres z epfl.ch
- Francesco Simone RuggeriAssociate Professor - Wageningen UniversityZweryfikowany adres z wur.nl
- francesco valleSenior Researcher (Primo ricercatore), CNR, Istituto per lo Studio dei Materiali NanostrutturatiZweryfikowany adres z bo.ismn.cnr.it
- Tuomas KnowlesProfessor of Physical Chemistry and Biophysics, University of CambridgeZweryfikowany adres z cam.ac.uk
- Hilal LashuelEPFLZweryfikowany adres z epfl.ch
- Ralf MetzlerUniversity of PotsdamZweryfikowany adres z uni-potsdam.de
- li chaoxuQingdao Institue of Bioenergy and Bioprocess Technology, Chinese Academy of SciencesZweryfikowany adres z qibebt.ac.cn
- Owen Griffith JonesPurdue UniversityZweryfikowany adres z purdue.edu