Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 10826 | 6646 |
h-indeks | 54 | 39 |
i10-indeks | 163 | 145 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko54 artykuły
13 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Roberto PintonProfessore di Chimica Agraria, Università di Udine, ItaliaZweryfikowany adres z uniud.it
- Nicola TomasiUniversità degli Studi di Udine - University of UdineZweryfikowany adres z uniud.it
- Roberto TerzanoUniversità degli Studi di BariZweryfikowany adres z uniba.it
- Laura ZaninResearcher at Dep. of Agricultural, Food, Environmental and Animal Sciences, University of UdineZweryfikowany adres z uniud.it
- Enrico MartinoiaProfessor Molecular Plant Physiology, University ZurichZweryfikowany adres z botinst.uzh.ch
- Laure WeisskopfUniversité de FribourgZweryfikowany adres z unifr.ch
- Maria De NobiliDipartimento scienze Agrarie ed AmbientaliZweryfikowany adres z uniud.it
- Gianpiero ViganiUniversità degli studi di TorinoZweryfikowany adres z unito.it
- Claudio ColomboProfessor of Soil Science Zweryfikowany adres z unimol.it
- Claudio MondiniCREA Centro di ricerca Viticoltura ed EnologiaZweryfikowany adres z crea.gov.it
- Miroslav NikolicUniversity of Belgrade, SerbiaZweryfikowany adres z imsi.bg.ac.rs
- Christian HuckLeopold-Franzens Universität InnsbruckZweryfikowany adres z uibk.ac.at
Obserwuj
Stefano Cesco
Professor of Agricultural Chemistry, Free University of Bolzano-Bozen
Zweryfikowany adres z unibz.it - Strona główna