Prediction of rye flour baking quality based on parameters of swelling curve S Stępniewska, E Słowik, G Cacak-Pietrzak, D Romankiewicz, ... European Food Research and Technology 244, 989-997, 2018 | 28 | 2018 |
Quality Parameters and Rheological Dough Properties of 15 Spelt (Triticum spelta L.) Varieties Cultivated Today M Wiwart, A Szafrańska, U Wachowska, E Suchowilska Cereal chemistry 94 (6), 1037-1044, 2017 | 25 | 2017 |
Transformation of ochratoxin A during bread-making processes M Bryła, E Ksieniewicz-Woźniak, S Stępniewska, M Modrzewska, ... Food Control 125, 107950, 2021 | 24 | 2021 |
Procedures for breadmaking quality assessment of rye wholemeal flour S Stępniewska, WH Hassoon, A Szafrańska, G Cacak-Pietrzak, D Dziki Foods 8 (8), 331, 2019 | 23 | 2019 |
Bread making potential of Triticum aestivum and Triticum spelta species G Podolska, E Aleksandrowicz, A Szafrańska Open Life Sciences 15 (1), 30-40, 2020 | 20 | 2020 |
Zmiany właściwości wypiekowych mąki żytniej pod wpływem dodatku alfa-amylazy A Szafrańska, E Słowik Acta Agrophysica 21 (2), 233-245, 2014 | 20* | 2014 |
Interaction of dough preparation method, green tea extract and baking temperature on the quality of rye bread and acrylamide content S Onacik-Gür, A Szafrańska, M Roszko, S Stępniewska LWT 154, 112759, 2022 | 17 | 2022 |
Investigation into the use of the amylase SD assay of milled wheat extracts as a predictor of baked bread quality D Mangan, A Szafranska, V McKie, BV McCleary Journal of cereal science 70, 240-246, 2016 | 17 | 2016 |
Ocena wartości wypiekowej mąki żytniej A Szafrańska Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego 66 (4), 5-18, 2011 | 15* | 2011 |
Bread-making potential of selected spring wheat species depending on crop year and production technology intensity. L RACHOŃ, G SZUMIŁO, A SZAFRAŃSKA, D Kotyrba Zemdirbyste-Agriculture 103 (4), 2016 | 14 | 2016 |
Flour from Triticum polonicum L. as a potential ingredient in bread production E Suchowilska, A Szafrańska, E Słowik, M Wiwart Cereal Chemistry 96 (3), 554-563, 2019 | 12 | 2019 |
Estimation of protein-starch complex of selected wheat species depending on production technology intensity A Szafranska, L Rachon, G Szumilo Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych 582, 2015 | 9 | 2015 |
Predicting the farinograph and alveograph properties of flour based on the results of mixolab parameters A Szafranska Acta Agrophysica 22 (4), 2015 | 8 | 2015 |
Ocena wartości technologicznej wybranych odmian pszenicy ze zbiorów z lat 2009-2011 A Szafrańska Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych 571, 115-126, 2012 | 8 | 2012 |
Influence of nitrogen fertilization and retardants on baking value of the winter wheat A Szafrańska, G Cacak-Pietrzak, A Sułek Electronic Journal of Polish Agricultural Universities 11 (4), 28, 2008 | 8 | 2008 |
Zastosowanie tradycyjnych i nowoczesnych technik do oceny krajowych mąk pszennych A Szafrańska | 6 | 2013 |
Changes in bread making quality of wheat during postharvest maturations A Szafranska, SM Stepniewska International Agrophysics 35 (2), 2021 | 5 | 2021 |
Prognozowanie jakości mąki pszennej na podstawie parametrów oceny jakości śruty za pomocą aparatu mixolab A Szafrańska Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego 63, 107-116, 2010 | 5 | 2010 |
Metody oznaczania kwasowości przetworów zbożowych A Szafrańska Przegląd Zbożowo-Młynarski 51 (10), 15-16, 2007 | 5* | 2007 |
Fat acidity as a factor of deterioration changes during cereal products storage A Szafrańska Proceedings of the International Scientific Conference healthy Grain for A …, 2015 | 4 | 2015 |