Obserwuj
Anna Szafrańska
Anna Szafrańska
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. W. Dąbrowskiego - PIB
Brak zweryfikowanego adresu e-mail
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
Prediction of rye flour baking quality based on parameters of swelling curve
S Stępniewska, E Słowik, G Cacak-Pietrzak, D Romankiewicz, ...
European Food Research and Technology 244, 989-997, 2018
282018
Quality Parameters and Rheological Dough Properties of 15 Spelt (Triticum spelta L.) Varieties Cultivated Today
M Wiwart, A Szafrańska, U Wachowska, E Suchowilska
Cereal chemistry 94 (6), 1037-1044, 2017
252017
Transformation of ochratoxin A during bread-making processes
M Bryła, E Ksieniewicz-Woźniak, S Stępniewska, M Modrzewska, ...
Food Control 125, 107950, 2021
242021
Procedures for breadmaking quality assessment of rye wholemeal flour
S Stępniewska, WH Hassoon, A Szafrańska, G Cacak-Pietrzak, D Dziki
Foods 8 (8), 331, 2019
232019
Bread making potential of Triticum aestivum and Triticum spelta species
G Podolska, E Aleksandrowicz, A Szafrańska
Open Life Sciences 15 (1), 30-40, 2020
202020
Zmiany właściwości wypiekowych mąki żytniej pod wpływem dodatku alfa-amylazy
A Szafrańska, E Słowik
Acta Agrophysica 21 (2), 233-245, 2014
20*2014
Interaction of dough preparation method, green tea extract and baking temperature on the quality of rye bread and acrylamide content
S Onacik-Gür, A Szafrańska, M Roszko, S Stępniewska
LWT 154, 112759, 2022
172022
Investigation into the use of the amylase SD assay of milled wheat extracts as a predictor of baked bread quality
D Mangan, A Szafranska, V McKie, BV McCleary
Journal of cereal science 70, 240-246, 2016
172016
Ocena wartości wypiekowej mąki żytniej
A Szafrańska
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego 66 (4), 5-18, 2011
15*2011
Bread-making potential of selected spring wheat species depending on crop year and production technology intensity.
L RACHOŃ, G SZUMIŁO, A SZAFRAŃSKA, D Kotyrba
Zemdirbyste-Agriculture 103 (4), 2016
142016
Flour from Triticum polonicum L. as a potential ingredient in bread production
E Suchowilska, A Szafrańska, E Słowik, M Wiwart
Cereal Chemistry 96 (3), 554-563, 2019
122019
Estimation of protein-starch complex of selected wheat species depending on production technology intensity
A Szafranska, L Rachon, G Szumilo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych 582, 2015
92015
Predicting the farinograph and alveograph properties of flour based on the results of mixolab parameters
A Szafranska
Acta Agrophysica 22 (4), 2015
82015
Ocena wartości technologicznej wybranych odmian pszenicy ze zbiorów z lat 2009-2011
A Szafrańska
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych 571, 115-126, 2012
82012
Influence of nitrogen fertilization and retardants on baking value of the winter wheat
A Szafrańska, G Cacak-Pietrzak, A Sułek
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities 11 (4), 28, 2008
82008
Zastosowanie tradycyjnych i nowoczesnych technik do oceny krajowych mąk pszennych
A Szafrańska
62013
Changes in bread making quality of wheat during postharvest maturations
A Szafranska, SM Stepniewska
International Agrophysics 35 (2), 2021
52021
Prognozowanie jakości mąki pszennej na podstawie parametrów oceny jakości śruty za pomocą aparatu mixolab
A Szafrańska
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego 63, 107-116, 2010
52010
Metody oznaczania kwasowości przetworów zbożowych
A Szafrańska
Przegląd Zbożowo-Młynarski 51 (10), 15-16, 2007
5*2007
Fat acidity as a factor of deterioration changes during cereal products storage
A Szafrańska
Proceedings of the International Scientific Conference healthy Grain for A …, 2015
42015
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–20