Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 1211 | 935 |
h-indeks | 22 | 18 |
i10-indeks | 27 | 25 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko8 artykułów
0 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Petr NikitinGeneral Physics Institute, Russian Academy of SciencesZweryfikowany adres z kapella.gpi.ru
- Sergey ZnoykoIGP RASZweryfikowany adres z nsc.gpi.ru
- Maxim Petrovich NikitinMoscow Institute of Physics and TechnologyZweryfikowany adres z phystech.edu
- Cherkasov VladimirMIPTZweryfikowany adres z mipt.ru
- Ilya SokolovUniversity of CambridgeZweryfikowany adres z cam.ac.uk
- Elena RozhkovaScientist at Argonne National LaboratoryZweryfikowany adres z anl.gov
- novosad, v.Argonne National LaboratoryZweryfikowany adres z anl.gov
- Marie WahlgrenProfessor i Läkemedelsteknologi Department of Food Technology, Engineering and NutritionZweryfikowany adres z food.lth.se
- Boris DzantievA.N. Bach Institute of Biochemistry, Federal Center of Biotechnology, Russian Acad. Sci., MoscowZweryfikowany adres z inbi.ras.ru
- Alexandr UrusovFederal Research Centre “Fundamentals of Biotechnology” of the Russian Academy of SciencesZweryfikowany adres z inbi.ras.ru
- Natalia OrlovaMIPTZweryfikowany adres z phystech.edu
- Konstantin ShevchenkoBoston UniversityZweryfikowany adres z bu.edu
Obserwuj
Orlov Alexey
Prokhorov General Physics Institute, Russian Academy of Sciences
Zweryfikowany adres z phystech.edu