Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 6354 | 3304 |
h-indeks | 45 | 30 |
i10-indeks | 122 | 92 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko12 artykułów
15 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Egon Bech HansenProfessor, DTUZweryfikowany adres z food.dtu.dk
- Birte SvenssonProfessor of Enzyme and Protein Chemistry, Technical University of DenmarkZweryfikowany adres z bio.dtu.dk
- Eyassu SeifuBotswana University of Agriculture and Natural ResourcesZweryfikowany adres z buan.ac.bw
- Petr DejmekLund UniversityZweryfikowany adres z food.lth.se
- Yonas HailuPostdoctoral researcherZweryfikowany adres z teagasc.ie
- Lilia AhrneUniversity of CopenhagenZweryfikowany adres z food.ku.dk
- SANAULLAH KHANDTUZweryfikowany adres z nanotech.dtu.dk
- Kristoffer AlmdalProfessor (Polymers in Nanotechnology)Zweryfikowany adres z nanotech.dtu.dk
- Michael Bom FrøstDepartment of Food Science, University of CopenhagenZweryfikowany adres z food.ku.dk
- Jose Manuel AmigoIkerbasque Foundation; University of the Basque CountryZweryfikowany adres z ehu.eus
- Marie PaulssonProfessor in Dairy Technology, Lund University, SwedenZweryfikowany adres z food.lth.se
- Alan MackieUniversity of LeedsZweryfikowany adres z leeds.ac.uk
- Patrizia BuldoZweryfikowany adres z chr-hansen.com
- Peter WesthTechnical University of DenmarkZweryfikowany adres z dtu.dk
- Ruifen LiAarhus UniversityZweryfikowany adres z food.au.dk
- Rene LametschAssociate ProfessorZweryfikowany adres z food.ku.dk
- Mitiku Eshetu GuyaHaramaya UniversityZweryfikowany adres z haramaya.edu.et
- Mikkel MadsenTechnical University of DenmarkZweryfikowany adres z dtu.dk
- Guanchen LiuUniversity of CopenhagenZweryfikowany adres z food.ku.dk
- Søren Balling EngelsenProfessor of Plant Food Science, University of CopenhagenZweryfikowany adres z food.ku.dk
Obserwuj
Richard Ipsen
Professor emeritus in Food Structure Engineering, University of Copenhagen
Zweryfikowany adres z food.ku.dk - Strona główna