Utwórz swój profil
Współautorzy
- Dr. C.K SunilNational Institute of Food Technology Entrepreneurship and Management-Thanjavur (NIFTEM-T)Zweryfikowany adres z iifpt.edu.in
- Ashish RawsonNIFTEM-ThanjavurZweryfikowany adres z iifpt.edu.in
- Prof. N. VenkatachalapathyNational Institute of Food Technology Entrepreneurship and Management ThanjavurZweryfikowany adres z iifpt.edu.in
- Dr. D.V. ChidanandNational Institute of Food Technology, Entrepreneurship and Management - Thanjavur (NIFTEM-T)Zweryfikowany adres z iifpt.edu.in
- R. VidyalakshmiNational Institute of Food Technology, Entrepreneurship and Management (NIFTEM) - Thanjavur (anZweryfikowany adres z iifpt.edu.in
- Bhavadharini BoopathyProject assistant, Indian Institute of Science, BangaloreZweryfikowany adres z iisc.ac.in
- Himashree PUniversity of GuelphZweryfikowany adres z iifpt.edu.in
- Navyashree NNational Institute of Food Technology Entrepreneurship and Management, ThanjavurZweryfikowany adres z iifpt.edu.in
- Suka ThangarajuFood EngineerZweryfikowany adres z iifpt.edu.in
- Dr.V.R. SinijaIndian Institute of Food Processing TechnologyZweryfikowany adres z iifpt.edu.in
- R MahendranProfessor and Head, Centre of Excellence in Nonthermal Processing @ NIFTEM-ThanjavurZweryfikowany adres z iifpt.edu.in
Obserwuj
Malini Buvaneswaran
Ph. D. (Food Process Engineering), NIFTEM-T
Zweryfikowany adres z iifpt.edu.in